A vasalás ideje lejárt! Íme a kütyü, ami egyszerre 12 blúzt vasal ki helyetted

Borítókép: A vasalás ideje lejárt! Íme a kütyü, ami egyszerre 12 blúzt vasal ki helyetted
Eszedbe jutott már, hogy a vasalás éppen olyan idejétmúlt, időigényes és fáradságos tevékenység, mint a kézi mosás, a nyílt tűz fölötti vízforralás vagy a tégla nagyságú rádiótelefon cipelése? Merthogy pontosan ezzel érvel ez a hirdetés, ami úgy mellesleg egy vasalógépről (komolyan!) szól.

Az Effie egy automata vasalógép, amely nem csak kivasalja, hanem előtte meg is szárítja a ruhákat. És ez még semmi: a hozzá való vállfákra kell felaggatni a vasalnivalókat, és egyszerűen beilleszteni a gépezetbe.

Persze ahhoz, hogy utána gyűrődésmentes is maradjon a frissen vasalt ruha, nem szabad majd zsúfolt szekrénybe tenni. A robot gyönyörűen vasal gőz és hő hatásával, kellemetlen szagok se lesznek, és a legkényesebb ruhákkal is megbírkózik.

Ugye mennyivel jobb, mint a klasszikus vasalódesza? Vennél ilyet otthonra?

Belül egy nyomásalapú rendszer működik, amely néhány perc alatt megszárítja és ráncmentesíti a ruhákat. Mondanunk sem kell, hogy így megspórolhatjuk a nem kívánatos gyűrődéseket!

Ja és a vállfák állíthatók attól függően, hogy a kedvenc blúzunkat vagy a kölök iskolai ünneplő ruháját aggatjuk rá éppen.

Az Effie egyszerre 12 ruhadarab befogadására képes és darabonként nem egész 3 perc alatt elvégzi a munkáját. Egy újratölthető víztartály van benne, mást nem kell adagolnunk hozzá (legfeljebb illatkapszulát, ha ahhoz van kedvünk), és még a fehérneműnket is betehetjük a hozzájuk való akasztós zsákban száradni.

A vasalás és szárítás folyamatát a mobilunkon is követhetjük, és bármikor visszatérhetünk a gépezethez, ha befejezte a munkát.

Az Effie sajnos még nincs kereskedelmi forgalomban; 2018 márciusától lehet előrendelni, és a kedvezményes ára várhatóan 700 brit font (243 ezer forint) lesz.

Itt tudhatsz meg még több részletet.

Pihenésképpen nézegessetek igéző otthonokat filmekből: