Varázsolj rénszarvasfogattot a villamos elé!

Borítókép: Varázsolj rénszarvasfogattot a villamos elé!
Töltsd le ezt az applikációt, és várd a következő villamost a 4-es és a 6-os vonalán, hogy a telefonoddal rénszarvasfogattá varázsold a Combinokat.

Idén az E.ON különleges karácsonyi alkalmazással lepi meg a 4-es és 6-os villamosok vonalán közlekedőket Budapesten. A combinókat bárki ünnepi fényekben pompázó rénszarvasfogattá varázsolhatja, ha az E.ON karácsonyi applikációját megnyitva, telefonját a villamosokra irányítja. Két napon pedig a magyar női és férfi vízilabda-válogatott tagjaival is találkozhatnak a rajongók.

Az E.ON idén karácsonykor egy különleges, virtuális valóság alapú alkalmazással lepi meg a budapesti tömegközlekedést használókat. Az Ünnepi Fények applikációval a 4-es és 6-os villamosok vonalán járó combinókat az utasok egy pillanat alatt olyan szánokká alakíthatják, amelyeket rénszarvasok húznak. Ez különösen sötétedés után nyújt igazán hangulatos, ünnepi élményt.

A combinók végállomásain, az Újbuda-központnál lévő Allee Bevásárlóközpontnál és a Széll Kálmán téren álló E.ON standoknál forró teát kapnak az utasok ajándékba. Ráadás meglepetésként december 14-én a magyar női vízilabda-válogatott tagjaival, 15-én pedig a férfi pólósokkal készíthetnek közös fényképet a rajongók a standoknál.

Az E.ON Ünnepi Fények alkalmazás letölthető iOS és Android operációs rendszerre is a megfelelő internetes áruházakból:

Androi, iOS

Az E.ON Ünnepi Fények alkalmazással egy pillanat alatt ünnepi hangulatot varázsolhatsz magadnak. Töltsd le, és várd a...

Posted by e.on on Friday, December 8, 2017