#van20percem: elérkezett a NEGYEDIK, vagyis utolsó hét!

Borítókép: #van20percem: elérkezett a NEGYEDIK, vagyis utolsó hét!
Aki most kezdi a kihívást, az is csatlakozhat az evamagazin.hu és a Gyerünk, anyukám! közös kihívássorozatához!

Következzenek a #van20percem kihívássorozat negyedik, utolsó hetének feladatai! Továbbra is biztatunk benneteket, hogy posztoljatok fotókat a #van20percem hashtaggel a kihívásokról! :) A #van20percem programját Kádár-Papp Nóra, a Gyerünk, anyukám alapítója állította össze.

(Ha csak most csatlakozol a kihívássorozathoz, kezdheted akár elölről is: az evamagazin.hu/van20percem oldalra kattintva megtalálod az első három hét programját.)

22. nap: ma kerüld a sót és a cukrot!

Egyáltalán ne fogyassz olyan ételeket, amikben hozzáadott cukor van, illetve ne sózd meg az ételeket, ha sótlannak érzed őket. Ha ez neked nem túl nagy kihívás, főzz meg egy olyan receptet, amely nem tartalmaz hozzáadott sót, például a csirkesalátát ebben a receptgyűjteményben vagy ezt az egyszerű tojásos rizst. :)

23. nap: Kóstolj meg egy olyan zöldséget, amit nem szeretsz vagy soha nem próbáltad korábban!

Édeskömény, cékla, brokkoli esetleg zöldborsó? Próbáld ki alternatív receptjeinket is (a fenti zöldségnevekre kattintva), hátha úgy jobban megbarátkozol azzal a zöldséggel, amit eddig kerültél.

24. nap: gyakorlatok sorbanálláshoz

Dobd fel a buszmegállóban, a közértben vagy a postán töltött üres perceket és tornázz! Komolyan! :) Ebben Kádár-Papp Nóra videója lesz segítségedre. :)

26. nap: gyakorlatok babával vagy súllyal

Erre a napra egy babás tornagyakorlatokat tartalmazó videót készített Kádár-Papp Nóri. Ő maga nem ''igazi'' babával edz (hiszen az ő gyerekei is nagyobbak már), te is nyugodtan válassz vizespalackot, medicinlabdát vagy bármilyen néhány kilós tárgyat.

27. nap: próbálj ki egy új sportot!

Ma menj el egy olyan típusú edzésre, amin még soha nem voltál! :) Lehet ez falmászás, futball, valamilyen társastánc vagy akár boksz! Biztos van olyan sportág, amit régóta terveztél, hogy egyszer kipróbálod, de eddig még sosem szántad rá magad - most eljött az idő! :)

28. nap: Tévézés közben minden reklámnál állj fel és járj helyben!

Persze lehet rádiózás közben is - kíváncsiak vagyunk, hogy oldottátok meg! :)