Utazz velünk! – ezeket a belföldi úti célokat ajánlják szerkesztőink, 4. rész

Borítókép: Utazz velünk! – ezeket a belföldi úti célokat ajánlják szerkesztőink, 4. rész Forrás: igal.hu
Az Éva magazin szerkesztőségében imádunk utazni. A következő sorozatunkban megosztjuk veletek, hogy milyen belföldi helyszínekre látogatunk legszívesebben.

Tématámogatás. Készült a Magyar Turisztikai Ügynökség támogatásával.

Mojzes Nóri legutóbbi helyszíntippjei után, sorozatunk utolsó részeként Vince Tímea kampánymenedzserünk ajánlóját olvashatjátok.

Hova utaznál legszívesebben belföldön családdal/barátokkal?
Mivel kisgyerekes család vagyunk, így az első szempont, hogy gyerekbarát helyre utazzunk. Nem ragaszkodunk ahhoz, hogy minden alkalommal új helyet fedezzünk fel. Szeretjük a megszokott, jól bevált helyeket, ahol már ismerjük a járást, a környéket. De szerencsére az ország minden pontján akad egy-egy biztos és bevált hely, ahol jól érezzük magunkat. Sokat járunk Balatonalmádiba, Tihanyba, Debrecenbe, Igalba. A következő úti cél Alsópáhok lesz. Itt már egyszer jártunk és nagyon megszerettük.

Mi itt a kedvenc időtöltésed, miért pont ezt választottad?
Meseszép táj, friss levegő jellemzi ezt a helyet, amely a gyönyörű szőlőhegyből és az Ófaluból áll. Emellett Hévíz is csupán 2 kilométerre van innen. Tervezzük, hogy nagy séta túrát teszünk a környéken, majd termálfürdőben lazítunk tovább és finomakat eszünk. Kikapcsolódásra az egyik legtökéletesebb hely.

Mi a kedvenc emléked innen?
A lakóközösség és az itteni emberek nagyon jólelkűek, segítőkészek, kedvesek. Több helyi emberrel volt szerencsénk beszélgetni, és egészen lehengerlő, amilyen jóindulat és kedvesség áradt belőlük. Itt a közösség a hagyományos értékeket őrzi. Így leginkább ez a kellemes emlék maradt meg.

Melyik évszakban érdemes ide látogatni?
Igazából bármikor. A legideálisabb viszont tavasszal, amikor az időjárás már engedi a laza öltözetben való túrázást, a helyi látványosságok, érdekességek és természeti szépségek megtekintését.

Mondj egy jó helyet, találj egy még jobbat!