Éva Utazó
2016. 10. 23. vasárnap Gyöngyi
6 C
13 C

8 utazós instagram-oldal, amitől legszívesebben azonnal nyakadba vennéd a világot

8 utazós instagram-oldal, amitől legszívesebben azonnal nyakadba vennéd a világot

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

Az Instagramról is remek inspirációkat gyűjthetünk utazáshoz – vagy csak gyönyörködhetünk a fotókban.

1. Kalandos Kate

Kate McCulley amerikai utazó-blogger több, mint 4 éve van úton és ezalatt bejárta gyakorlatilag az egész világot. Website-ján és Instagram-oldalán nem csak irigylésre méltóan pazar fotókat tesz közzé, de konkrét tippeket is ad, hogyan lehet fiatal nőként egyedül biztonságosan utazni.

Még nincs meg neked az Éva Utazó? Ide kattintva tájékozódhatsz róla, hol vásárolhatod meg hozzád legközelebb.

2. A sziklamászás művészete

A sziklamászás azért nagyszerű sport, mert pazar fotók és videók készíthetők közben, ha rendelkezik az ember megfelelően drága apparátussal. Egy, a témában dokusorozatot készítő filmprodukciós cég vezető operatőre úgy mellesleg pillanatképeket is közzétesz a munkálatokról az instagramon. Leesett az állunk!

3. New Yorkban és azon túl

Best seat in the house 💙 @flynyon

A photo posted by Marzena Szymanska (@marzenka_) on May 9, 2015 at 1:04pm PDT

Marzena Szymanska „csak”egy New York-i utcafotográfus, aki elképesztően vonzóvá tudja tenni a leglepukkantabb flasztert is.

4. Ez egyszerűen nem fair...

My last two photos have actually shown the beach that's just on the other side of Highway 1 from the actual glacier lagoon of Jökulsárlón, they're connected by a river that carries the chunks of glacier ice out to sea from this body of water. It recently became the deepest lake in Iceland, it has increased in size fourfold since the 1970's and it is situated at the head of the Breiðamerkurjökull Glacier. It is all together located adjacent to Vatnajökull National Park, right on the Atlantic Ocean. I love this factoid about the icebergs: the two shades of color, the non-transparent white and the almost-turquoise bright blue, are caused by trapped air and ice crystals which react to light differently depending on the mixture of all elements. If you stand where I stood to take this picture for long enough, you'll actually see the chunks of ice break apart and sometimes even completely turn over in the water. They'll also move around because of the tidal current that flows in and out via that river I mentioned before. Finally getting to see it for myself, it was easy to understand why the spot has been featured in a half dozen movies or TV shows!

A photo posted by Kirsten Alana (@kirstenalana) on Jun 7, 2015 at 5:09pm PDT

Kirsten Alana egy New York-i fotóművész, akinek a képei önmagukban alkalmasak arra, hogy megtervezzük a következő 10 évünk nyaralásait.

5. A túrázás megszállottja

Great day exploring Lake 22 with @tannerwendell.

A photo posted by Spencer Findlay (@_epicspence) on May 11, 2015 at 8:25pm PDT

Egy pillantás és te is az leszel. Spencer Findlay grafikai tervezést tanul egy kaliforniai egyetemen, és szabadidejében a természetben kamatoztatja vizuális tehetségét.

6. Egy centire a giccstől

Jessica Stein egy modellalkatú ausztrál utazó–blogger, akinek minden lépését és kattintását csak irigyelni tudjuk. Jelenleg Hong Kongban tartózkodik.

7. Ami tökéletlen, az a legszebb

💁 | Nyhavn

A photo posted by Davina Alexandra (@bydavina) on Oct 30, 2014 at 4:46am PDT

Davina Alexandra nem törekszik tökéletesen szimmetrikus beállításokra, és ettől lesznek a Koppenhágában, Amszterdamban, Franciaországban és más csodahelyeken készült képei szerethetőek. És persze maguk a helyek is.

8. Minden pontból lehet világvége

pnw subtleties

A photo posted by Dan Tom (@dantom) on May 26, 2015 at 9:25pm PDT

Persze ha az ember San Franciscóban él, akkor könnyebb olyan helyeket találni, amiken tartózkodva az ember egyszerűen úgy érzi: innen nincs tovább.

7 jel, hogy a szerelmed egyben a lelki társad is

Talán nem is olyan véletlen, hogy úgy érzed, a jó ember van melletted...

6 panoráma medence Ausztriában, ami a hegyekre néz

A hideg időben is szeretünk kirándulni, felfedezni, csodás tájakat látni, és persze wellnessezni is. Utóbbit nem is akármilyen panoráma mellett tehetjük meg, ha ellátogatunk az osztrák Alpokba.

Ettől lesz igazán jó egy anya-lánya utazás! – 10 életszagú tipp

Imádok anyuval utazni! Tulajdonképpen az egész egy nagy buli. Hogy miért...?

Kapcsolj ki, engedd ki a gőzt ezekkel a pihentető jóga mozdulatokkal!

Tudjuk, hogy a jógával nem csak a szellemet, hanem a fizikumunkat is kiválóan tudjuk erősíteni, most mégis pihentető mozdulatsort válogattunk össze nektek...

Ezek nem normálisak! 19 hátborzongatóan kreatív családi halloween-kosztüm

Néha rémisztően jó mulatság, amikor összeöltözik a család!

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Dupla ajándék magadnak: Éva Advent különszám kedvezményes Éva-előfizetéshez! Fizess elő egy évre az Éva magazinra, és mi megajándékozunk egy ÉVA ADVENT különszámmal! Most mindez 40 százalék kedvezménnyel 7645 Ft helyett csak 4590 FT!

Csak 4590 Ft