Ezúttal tényleg pihenj! 9 nevetségesen frappáns hack, ha babával, kisgyerekkel nyaralsz

Ezúttal tényleg pihenj! 9 nevetségesen frappáns hack, ha babával, kisgyerekkel nyaralsz
Forrás: Getty Images

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

N

Naptej, árnyék, popsikrém – ezek természetesen nélkülözhetetlen eszközök. De van még egy-két trükk, amit kár lenne figyelmen kívül hagyni!

Amikor babával vagy kisgyerekkel megyünk nyaralni, akkor nincs fontosabb az ő biztonságánál. Hogy ne nyissa ki az autó ajtaját utazás közben (gyerekzár), hogy ne engedjük napra 11 és délután 3 óra között (sőt, ha lehetséges, ebben az időszakban maradjunk a négy fal között), de az is ide tartozik hogy ne kelljen ötpercenként megállni csak azért, mert a gyerekülésbe bekötözött baba már megint elkavarta a műanyag kulacsát valahol az utastérben.

Szerencsére az internet népe mérhetetlen bölcsességgel és mélységes tapasztalattal rendelkezik a babás nyaralás terén, és mondanunk sem kell, hogy minden egyes extra hacket a saját bőrükön megtapasztalt mindennapos frusztrációk vagy veszélyek kivédésére találtak ki. Most összegyűjtöttük a legjobbakat, amelyek nagyon-nagyon hasznosak lehetnek, ha babával vagy kisgyerekkel indulunk nyaralni. Mert a folytonos idegeskedésben sem árt egy kis szünetet tartani! Nézzük, mik a legjobb hackek babás nyaraláshoz:

Nézd meg a galériánkat> 9 kép
Ezúttal tényleg pihenj! 9 nevetségesen frappáns hack babás nyaraláshoz
Ennél aranyosabban nem lehet beszélni a gyerekekkel az apjuk félrelépéséről – így csinálta anno Diana hercegnő

Az utóbbi hónapokban minden Diana hercegnőről szól, hiszen most van a halálának 20. évfordulója, így olyan titkok, információk is kiderülnek róla, amik korábban rejtve maradtak.

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha HALAK jegyű vagy!

Maxold ki a pihenést egy csodás vízparti helyen!

Speciális lehetőség: 3 havi előfizetés 50% kedvezménnyel + benne a JOY-kuponos lapszámmal!
Borító

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

5 lapszám Éva + 5 lapszám InStyle

Csak 2995 Ft