Ezúttal tényleg pihenj! 9 nevetségesen frappáns hack, ha babával, kisgyerekkel nyaralsz

Borítókép: Ezúttal tényleg pihenj! 9 nevetségesen frappáns hack, ha babával, kisgyerekkel nyaralsz Forrás: Getty Images
Naptej, árnyék, popsikrém – ezek természetesen nélkülözhetetlen eszközök. De van még egy-két trükk, amit kár lenne figyelmen kívül hagyni!

Amikor babával vagy kisgyerekkel megyünk nyaralni, akkor nincs fontosabb az ő biztonságánál. Hogy ne nyissa ki az autó ajtaját utazás közben (gyerekzár), hogy ne engedjük napra 11 és délután 3 óra között (sőt, ha lehetséges, ebben az időszakban maradjunk a négy fal között), de az is ide tartozik hogy ne kelljen ötpercenként megállni csak azért, mert a gyerekülésbe bekötözött baba már megint elkavarta a műanyag kulacsát valahol az utastérben.

Szerencsére az internet népe mérhetetlen bölcsességgel és mélységes tapasztalattal rendelkezik a babás nyaralás terén, és mondanunk sem kell, hogy minden egyes extra hacket a saját bőrükön megtapasztalt mindennapos frusztrációk vagy veszélyek kivédésére találtak ki. Most összegyűjtöttük a legjobbakat, amelyek nagyon-nagyon hasznosak lehetnek, ha babával vagy kisgyerekkel indulunk nyaralni. Mert a folytonos idegeskedésben sem árt egy kis szünetet tartani! Nézzük, mik a legjobb hackek babás nyaraláshoz: