5 dolog, amit megtanultam egy kisbuszos, kempingezős utazásból

Borítókép: 5 dolog, amit megtanultam egy kisbuszos, kempingezős utazásból Forrás: travelettes.net
Mikor voltál utoljára kempingezni? Ha régen, akkor lehet, hogy épp itt az ideje újrakezdeni!

Egy remek kis útinaplót találtunk az egyik kedvenc utazós blogoldalunkon, ahol a szerző hölgy arról írt, mit is tanult egy másodmagával tett kempingezés során, amikor 10 napig egy kisbusszal utaztak, s félig abban is laktak. A gondolatainak hatására kicsit úgy éreztük, hogy bizony, néha hajlamosak vagyunk a kelleténél jobban eltávolodni a természettől, és inkább a kényelmet választani a nagyobb kihívással szemben, ami ugyanakkor nagyobb kalandot is tartogathat. Most ebből az írásból válogatunk néhány gondolatot, hogy mindenkit arra bátorítsunk, néha térjen vissza a nyaralás, pihenés ezen végtelenül egyszerű módjához, találjon kicsit vissza a természethez és a természetességhez, s ezáltal talán önmagához is.

Ha úgy érzed, az ilyen nomádabb kempingezés elsőre túl nagy falat lenne neked, akkor érdemes első nekifutásra a glamping gondolatával barátkoznod.

Csak hogy megpróbáljuk szemléltetni: amíg egy magad felverte sátor épp csak az alapvető szükségleteidet elégíti ki, egy glamping-sátorszálláson nagy valószínűséggel rendes ágyat, mosdót, konyhát is találsz . Kattints ide, és találj egy kedvedre való európai glamping-szállást!