Fényűző, de megfizethető glamping-szállások a közelben

Borítókép: Fényűző, de megfizethető glamping-szállások a közelben Forrás: booking.com
Ma már a kempingezés is lehet úri multaság! Nézd csak ezeket a gyönyörű szállásokat!

Egyre nagyobb teret hódít a luxuskempingezés, vagyis a glamping. Ebbe a kategóriába ma már nem kizárólag a sátrazás intézménye fér bele, hanem ide sorolhatók a legkülönbözőbb faházak, jurták, igluk vagy akár lombházak is. A világ szinte már minden táján találkozhatsz ezzel az üdülési formával, ami sokszor még mindig kedvezőbb áron érhető el, mint egy klasszikus értelemben vett szállodai ellátás. Egy ilyen szálláson semmiben sem kell nélkülöznöd, hiszen minden egyes apartman, sátor vagy kuckó – ha hívhatjuk így – maximális kényelmet biztosít a vendégeknek.

A világ már szinte minden táján találkozhatsz ezzel az üdülési formával, ami sokszor még mindig kedvezőbb áron érhető el, mint egy klasszikus értelemben vett szállodai szoba.

Csak hogy megpróbáljuk szemléltetni: amíg egy magad felverte sátor épp csak az alapvető szükségleteidet elégíti ki, egy glamping-sátorszálláson nagy valószínűséggel rendes ágyat, mosdót, konyhát is találsz a felszerelések között. Kattints a galériára és böngéssz kicsit az európai glamping-úticélok között, hátha meghozzuk a kedved egy kis "nomád luxushoz"!

(Képek: booking.com és glamping.com)