Minden nap elmész mellettük – 5 budapesti ház, amelynek különleges történelme van

Minden nap elmész mellettük – 5 budapesti ház, amelynek különleges történelme van
Forrás: Rosta András

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

B

Budapest belvárosa tele van patinás épületekkel; egyik egyedibb és furmányosabb, mint a másik. Most bemutatunk ötöt, amelyek mellett jó eséllyel mindannyian elhaladtunk már, sőt talán a kirakatukat is nézegettük..

Amikor hétköznap átrohansz a belvároson, vagy este a bulinegyedbe igyekszel, esetleg külföldi barátaidat kíséred el a nevezetességekhez, nem is sejted, milyen történeteket tudnának mesélni a régi bérházak vagy a patinás paloták. A Hosszúlépés – Járunk? segítségével érdekességeket gyűjtöttünk össze Budapest különleges házairól a Travel Channel szervezésében.

Nézd meg a galériánkat> 8 kép
Minden nap elmész mellettük – 5 budapesti ház, amelynek különleges történelme van

Amerikai házvadászok Budapesten


Budapest egyre népszerűbb úti célnak számít: már nemcsak a nemzetközi utazási ajánlókban szerepel gyakran, hanem a műsorkészítők is felfigyeltek rá. A Travel Channel műsorán futó Nemzetközi Házvadászok című sorozat egyik epizódját is itt vették fel, ebben egy amerikai házaspár keresett otthont magának fővárosunkban. A január 21-én 14 órától és 23-án 20 órától vetített részből kiderül, hogy Nancy és Todd melyik lakást választotta ki budapesti életük színhelyének, megnyerte-e tetszésüket például a Hajós utca 31-ben megtekintett lakás.

Ettől tüsszögsz ősztől tavaszig a szakértő szerint

Ősszel sem lélegzünk be jobb levegőt, mint például a pollenidőszak kellős közepén. Hogy miért?

Már most kivagdostam mindet: ezek lesznek a leghasznosabb háztartásitermék-kuponok a Joy-napokon

Minden alkalommal összeválogatom a füzetből az általam kedvelt háztartásicikk-kuponokat és feltankolom a szekrényt tisztítószerekkel, mosáshoz szükséges holmikkal. És ti?

Számok, tények: 10 érdekes adat a transzneműségről

Avagy itt tartunk a transz emberek elfogadottsága tekintetében 2017-ben.

Pásztory Dóra: A tűzpiros körömlakk dicsérete

A kétszeres paralimpiai bajnok most arról beszél, hogy azon a kézen fontos csak igazán a manikűr, amelyen nincs meg feltétlenül mind az öt ujj. Részlet a novemberi Éva magazinban megjelent írásból.

Így téliesítsd a kertedet: 8 tipp

Muszáj egy kicsit előkészíteni a kertet a télre, hiszen annyit dolgoztál vele egész évben, annyi energiát fektettél bele, nem hagyhatod a következő néhány hónapra parlagon....

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft