10 újévi kihívás utazóknak

10 újévi kihívás utazóknak
Forrás: europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

F

Fedezz fel, járj nyitott szemmel, ragadd meg a lehetőségeket, juss el mesés tájakra ebben az évben is!

Sokszor eszembe jut az a gondolat, hogy milyen jó lenne egyszer, egy egész évig csak utazgatni, világot látni. Nem mintha nem jártam volna már eddig is csodás helyeken, és nem éltem volna át igazán emlékezetes és különleges dolgokat, de valahogy ez a gondolat mindig ott motoszkál a fejemben évről évre. Most pedig, hogy beköszöntött az újév, valahogy megint előbukkant a sok-sok gondolat közül, így úgy éreztem, hogy most már tényleg jó lenne kezdeni vele valamit. Arra jutottam, hogy nem vagyok az a tipikus "tűzön-vízen át" utazó, aki hazatérés, szünet és persze honvágy nélkül képes lenne csak menni és menni, még ha nagyon kecsegtetően is hangzik. Így elméláztam azon, hogy miként tudnám ezt az "egész évben utazok" érzést több, kisebb utazásba sűríteni úgy, hogy mindez idő alatt úgy tűnjön, mintha sosem lenne vége a kalandnak. Ebből a gondolatmenetből született meg ez a 10 kihívás, amit jó utazóként érdemesnek tartok egy év alatt apránként, de annál élvezetesebben véghez vinni.

Olvasd el ezt is!
Nézd meg a galériánkat> 10 kép
10 újévi kihívás utazóknak
Ettől tüsszögsz ősztől tavaszig a szakértő szerint

Ősszel sem lélegzünk be jobb levegőt, mint például a pollenidőszak kellős közepén. Hogy miért?

Már most kivagdostam mindet: ezek lesznek a leghasznosabb háztartásitermék-kuponok a Joy-napokon

Minden alkalommal összeválogatom a füzetből az általam kedvelt háztartásicikk-kuponokat és feltankolom a szekrényt tisztítószerekkel, mosáshoz szükséges holmikkal. És ti?

Számok, tények: 10 érdekes adat a transzneműségről

Avagy itt tartunk a transz emberek elfogadottsága tekintetében 2017-ben.

Pásztory Dóra: A tűzpiros körömlakk dicsérete

A kétszeres paralimpiai bajnok most arról beszél, hogy azon a kézen fontos csak igazán a manikűr, amelyen nincs meg feltétlenül mind az öt ujj. Részlet a novemberi Éva magazinban megjelent írásból.

Így téliesítsd a kertedet: 8 tipp

Muszáj egy kicsit előkészíteni a kertet a télre, hiszen annyit dolgoztál vele egész évben, annyi energiát fektettél bele, nem hagyhatod a következő néhány hónapra parlagon....

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft