Ünnepi smink és ajándék ötletek a L.O.V Cosmetics-től!

Borítókép: Ünnepi smink és ajándék ötletek a L.O.V Cosmetics-től!
A L.O.V Cosmetics termékeivel most bemutatunk nektek egy csodás ünnepi sminket az alapozó tökéletes felvitelétől kezdve a ragyogó végeredményig!

A tökéletes, hosszantartó alap elengedhetetlen egy egész napos karácsonyi összejövetelnél.

Vidd fel az Extraordinary Perfect Fluid Alapozót a tökéletes és egyenletes arcbőr érdekében egyetlen gombnyomással.

A Dualcover Bőrtökéletesítő Toll krémes felével tüntesd el a bőrhibákat, míg a folyékony szérummal világosítsd a szem alatti területet. Végezetül fixáld púderrel. A még hosszantartóbb végeredmény érdekében alapozás előtt használd a L.O.V Perfectitude Mattító Primerét!

Jöhet az arc formázása: a L.O.V The Contourious 4in1 Kontúrozó Palettában minden megvan, amire szükséges lehet: fixáló púder, matt bronzosító, amely tökéletes kontúrozáshoz is, matt pirosító és egy ragyogó highlighter.

A lenyűgöző szemsmink elengedhetetlen része az ünnepi sminknek:

Az Eyevotion Luxurious Szemhéjpúder Paletta 3 változatban is elérhető, mindegyikben öt tökéletesen harmonizáló, magasan pigmentált szemhéjpúder található – nude, rosé és metálfényű árnyalatban.

Segítségedre lehet még a Browttitude Szemöldök formázó Krém, mely kiemeli és optikailag feltölti a szemöldököt a tökéletes, hosszantartó eredmény érdekében.

Végezetül pedig a szempillák: vidd fel először a Royalash Szempilla Primert, mely maximalizálja a kedvenc szempillaspirálod hatását és meghosszabbítja tartósságát! Ezután használd a The Liaison 2 az 1-ben Szempillaspirált és Szemceruzát, mely tökéletes kombinációja egy mélyfekete hosszabbító szempillaspirálnak és egy 24 órás vízálló szemceruzának.

Az ajkakról se feledkezzünk meg: válassz egy neked tetsző árnyalatot az új L.O.V Lipaffair Color&Care Metálfényű Ajakrúzsokból: legyen szó visszafogott nude vagy merész metálfényű ajkakról!

Tipp: válassz a rúzs árnyalatához harmonizáló árnyalatot a Lovinity Hosszantartó Körömlakkok közül az igazán harmonikus összhatásért!

A tökéletes ünnepi smink már meg van, de mi a helyzet az ajándékokkal?


Válassz egy L.O.V terméket, legyen szó csodás szemhéjpúderről, kontúrozó palettáról vagy ajakrúzsról és válassz mellé a L.O.V Cosmetics exkluzív ecsetkollekciójából egy megfelelő ecsetet. Kössd át egy piros szalaggal és lepd meg vele családtagjaidat, barátnőidet!

Biztos siker!

További információkért látogass el a https://lov.eu/en weboldra vagy a L.O.V Cosmetics Hungary Facebook oldalára!

Elérhető a kijelölt Müller drogériákban: https://www.mueller.co.hu/aruvalasztek/parfuemeria/markak/lov.html