Új logóval hódít a Furla

Borítókép: Új logóval hódít a Furla
Kifinomult, elegáns és megkérdőjelezhetetlenül olasz.

A Furla megalkotta az új logóját, ami egy monogramban összpontosul. A letisztult és végtelenül ízléses kialakításhoz a márka kezdőbetűje adta az inspirációt. A dupla stilizált egymás felé forduló “F” betű arisztokratikus címerre emlékeztet. Olaszország legrégebbi, nemesi családjai rendelkeztek hasonló heraldikai örökséggel.

Ezzel egyidőben az új logó mégis modern és azonnal felismerhető, mely a Furla táskákat még karakteresebbé varázsolja. Közvetlen és kifinomult módja annak, hogy azonosulhass a #TheFurlaSociety-vel.

Az új monogram elegáns és lineáris. Tökéletesen képviseli a Furla márkaértékeit. A cég 1927- ben alakult és azóta is őrzi olasz DNS-ét és nemzetközi kilátásait.

A Furla stílus összetéveszthetetlen alapja a legmodernebb technológiákkal ötvözött kézművesség. A Furla időtlen eleganciát közvetít. A merész formák, az eredeti színek, a kiváló minőségű, természetes anyagok és a legújabb technológiák hiteles eleganciát biztosítanak.

A márka globális forgalmazási hálózattal rendelkezik, és folyamatosan bővül. A nemzetközi közönség a Furla brandet az olasz életmóddal azonosítja. Alapvető és eklektikus. Intenzív és szenvedélyes, csakúgy, mint az új monogram, amelyet a márka sikerének támogatására hoztak létre.