Új limitált szériájú tusfürdőkkel és deokkal hódit a Fa

Borítókép: Új limitált szériájú tusfürdőkkel és deokkal hódit a Fa
A mennyeien édes jázmin és kókusz illatokat a tavaszi zsongás ihlette. Most te is szerelembe eshetsz a limitált kollekció virágzóan üde termékeivel.

Fa Lovely Kisses krémtusfürdő virágzó jázmin illattal, és Fa Lovely Wings krémtusfürdő a mennyeien lágy kókusz illattal, amely ápoló frissességet nyújt a bőrnek. A gyengéd formula egy gazdag habréteget hoz létre, és kellemesen puha bőrérzetet nyújt. Bőrsemleges pH. Igazoltan bőrbarát.

Fa Lovely Kisses izzadásgátló deospray a virágzó jázmin illatával. Non-Stop Fresh Technológiával hosszantartó deo védelmet nyújt. És mindezt garantáltan alkohol nélkül.

Fa Lovely Wings deospray mennyeien virágos illattal. Non-Stop Fresh Technológiával hosszantartó deo védelmet nyújt. Alumínium só mentes!

A Fa márka 1954 óta egyet jelent az innovatív testápolási termékekkel, amelyek kényeztetik az érzékeket, és ellenállhatatlanul puhává varázsolják a bőrt. A világ egyik legismertebb márkájaként a termékeik megtalálhatóak a közel-keleti, az afrikai, valamint az ázsiai-csendesóceáni régiók polcain is.”