TOP 5 program őszi szünetre "túlmozgásos" kamaszoknak

Borítókép: TOP 5 program őszi szünetre "túlmozgásos" kamaszoknak
Jobbnál jobb ötleteink vannak az őszi szünetre a nyughatatlan nagyobb gyerekeknek!

NERFEzés végre idegbaj nélkül

Évek óta hódítanak a NERF pisztolyos játékok (ha nincs 5-15 éves gyereked, inkább ne is akard tudni, mi ez!) Méregdrága vízipisztolyokkal indult őrület – ma már kis szivacslövedékekkel szárazon is játszható –, amitől a szülők agybajt kapnak, mert repül a tévé, üvöltenek a tesók-haverok játék közben, és szó szerint csatatérré válik a lakás. De most végre feltalálták a spanyolviaszt, és a MOM-park mellett egy fűtött sátras műfüves focipályán játékvezetőkkel, védőszemüveggel lehet játszani ezt. A legjobb, hogy a szervezők vállalják a felügyeletet is, így te átmehetsz a MOM-ba, vagy edzhetsz egy jót a szomszédos fitneszteremben, esetleg beülhetsz a Cserpes kávézóba egy jót dumálni végre a barátnőddel.

MOM Sport 1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

Aquaworld, ami mindig nyerő

Budapest egyetlen fedett vízicsúszdaparkja a gyerekek között dobogós program, te pedig – ha már akkorák a gyerekek, hogy szabadon játszhatnak – lazulj el a szauna világában. Rád fér! Az őszi szünetben gondoltak a megnövekedett hétköznapi látogatószámra is, végig lesznek extra programok, animátorok, hogy tényleg lekössék a gyerekeket.

Érdemes az indulás előtti napokban ránézni az oldalukra, mert rendszeresen vannak online jegyvásárlási akciók.

1044 Budapest, Íves út 16.

Cyberjump Trambulin Park

Pár hete nyílt, te talán még nem is hallottál erről, de a srácok már rég mindent tudnak róla a kedvenc bloggereiktől és ki tudja milyen csatornákból. :-) A park lényege, hogy egy hatalmas fedett terület rézsutosan faltól falig ugróasztalokkal van tele. Szivacsgödör és egyéb őrület is várja a gyerekeket. Váltóruhát vigyetek, mert csurom vizesek lesznek a verejtékezéstől. Kizárólag regisztrált, felelősségvállalási nyilatkozatot tevő szülők kiskorú gyerekei játszhatnak, ezért időben töltsd ki azt ITT található nyomtatványt.

A balesetek megelőzése érdekében kötelező a csúszásgátló zokni viselése (pont olyan, mint amit totyogósan adtál a kölökre), ha nem lenne – miért is lenne –, akkor a helyszínen vehetsz 500 forintért.

1117 Budapest, Hengermalom út 19-21. Újbuda Center Bevásárlóközpont 2.emelet

FAlmászás – falmászó tábor

Évek óta tervezitek, hogy egyszer végre kipróbáljátok, igaz? Hát most hétvégén itt az alkalom, és ha megtetszik, akkor akár az egész hetet ott töltheti a gyerek. Túl azon, hogy izgalmas, nagyon egészséges sport is: a mélyizmokat maximálisan edzi, fejleszti az idegrenszert (mind a négy végtag mást csinál, nincs benne ciklikusság... ebbe nem megyünk most bele, de ha jelzitek, hogy jobban is érdekel titeket, örömmel írunk róla) és logikus gondolkodásra késztet, hiszen mindig jóval előrébb kell gondolkodni, mint egy-két lépés illetve fogás.

1117 Budapest, Budafoki út 70.

Sólyom – Magyarország legextrémebb programja

Évek óta irigykedünk az osztrákokra, hogy náluk már rég van ilyen Flying fox, azaz átcsúszó pálya. Egy kötélpályára rögzített beülőben az egymástól több mint egy kilométernyi távolságban levő egyik hegyről a másikra lehet átsiklani 80 kilométer/órás sebességgel. A pályát csak a legalább 120 centiméteres magasságú gyermekek használhatják. Az extrém kalandparkban a nap további felében még sok más dolgot ki lehet próbálni. Kevesen ismerik, és kicsit gyávák is vagyunk, így nem kell attól félned, hogy hosszabb időt kell majd sorbanállással eltöltened.

FIGYELEM! A Sólyom szélsőséges időjárás esetén nem üzemel, indulás előtt csekkold a weboldalukat ITT.

Zemplén Kalandpark, 3980 Sátoraljaújhely, Torzsás út 25.