Akkor és most: 12 férfi sztár, aki a diákkori szerelmével házasodott össze

Borítókép:  Akkor és most: 12 férfi sztár, aki a diákkori szerelmével házasodott össze Forrás: Europress
És azóta is együtt vannak (kivéve, amelyik már nem él). Kik azok a híres férfiak, akik az iskolapadban találtak rá a párjukra és azóta is kitartottak mellette? Most kiderül.

A napokban terjedelmes interjút közölt a People magazin Jon Bon Jovi rockénekessel és feleségével, akik még a gimiben kezdtek el randizgatni és azóta is együtt vannak.

„Ő a ragasztó – mondta Jon az újságírói kérdésre, miszerint úgy mégis hogy csinálták. – Én vagyok a nagy álmodozó, és ő az, aki mindig jön utánam a ragasztóval, tűvel, cérnával és gondoskodik arról, hogy a földön maradjak.”

Persze Jon és Dorothy is elismerik, hogy nekik sem volt mindig könnyű az elmúlt negyven év; az interjúban szó esik „női rajongók hordáiról”... Csak a jó ég tudja, miféle áldozatokkal jár ez mindkettőjük részéről, de a házasság szemlátomást működik.

A történetük megihletett bennünket; úgy döntöttünk, összegyűjtjük azokat a híres férfiakat, akik az állandó vizsgálódó tekintetek, spekulációk kereszttüzében is szembementek a sztárvilághoz (és úgy általában a férfiakhoz) fűződő előítéletekkel. Íme 12 híres férfi, aki az iskolapadban ismerte meg élete párját és azóta is kitartott mellette:

Még több „férfias” téma a novemberi Éva magazinban! evamagazin.hu/november