„A karma mindig visszavág” – Így reagált Jennifer Aniston Angelina és Brad válására

Borítókép: „A karma mindig visszavág” – Így reagált Jennifer Aniston Angelina és Brad válására
Az internetet talán jobban érdekli az, hogy mit szól Jen, amiért a sors „megbosszulta” azt, hogy Brad elhagyta őt Angelináért...Íme a legjobb mémek, és a színésznő valós reakciója!

Futótűzként söpört végig a hír, hogy Hollywood egyik legnagyobb álompárja elválik. Rossz nyelvek szerint nem is a legszebb módon: Brad Pitt állítólag félrelépett, forgatás közben melegedett össze kolleginájával.

Bár a Brad Pitt–Marion Cotillard románc hírét több forrás is „teljes mértékben kitalációnak” minősíti, a rajongók máris párhuzamot vontak a 11 éve történtekkel, amikor Angelinába zúgott bele Brad a Mr. és Mrs. Smith forgatása alatt, akkor még Jennifer látszólag boldog férjeként. Lássuk, mit szólt a Jóbarátok sztárja a sors fintorára:

Hát igen, ez a karma. A szakításuk csak idő kérdése volt.
számolt be a The Post Jennifer reakciójáról egy bennfentes elmondása alapján.

A forrás azt is leszögezte, hogy Jennifer nem kárörvend az eseten, nem kíván rosszat egyik félnek sem, hiába „lopta el” Angelina tőle Bradet. Ő már továbblépett, és boldog Justin Theroux-val.

Az internet népe ezt persze máshogy gondolja, és elő is álltak a viccesebbnél viccesebb posztokkal. Nézzük a leggyakrabban közzétett gifeket, amik kellő érzékletességgel lefestik a reakciójukat a hírre!