5+1 tipp a tökéletes esküvői fotós megtalálásához

Borítókép: 5+1 tipp a tökéletes esküvői fotós megtalálásához Forrás: Mészáros Péter
1000 esküvői fotós közül a legjobbat!

Július-augusztusi számunkban olyan esküvőkről olvashattok, amelyek nem várt fordulatot vettek. Hogy ne érjen benneteket kellemetlen meglepetés – legalábbis a fotókat illetően –, a nyomtatott cikkünkben is megszólaló két esküvői fotós további tippekkel lát el, amelyeket érdemes megfogadni. Mészáros Péter és Sás Benedek a következőket javasolják:

1. Ha igazán különleges esküvői fotókat szeretnétek magatokról, érdemes a kreatív fotózást külön napra időzíteni, és rendhagyó helyszínt választani, így sokkal több lehetőségetek és időtök lesz egy emlékezetes fotósorozatra.

2. Az ár és az érték gyakran párhuzamosan mozog; a profi esküvői fotós ára egy minőségi menyasszonyi ruha bérleti díjánál kezdődik.

3. Vigyázat, az 1000 esküvői fotós országa vagyunk! Járjatok utána, kit bíztok meg! Számlaképes-e? Van-e vállalkozása? Esetleg saját irodája? Ha ezek adottak, biztos nem fog eltűnni a képeitekkel és nem fogtok csalódni.


Forrás: Sas Benedek
Az esküvői fotós szerint érdemes kreatív fotózást is rendezni az esküvő előtt

4. Kérdezzetek utána az ismerősi körötökben, ajánlanak-e valakit. De még ebben az esetben is mindenképpen nézzétek meg az esküvői fotós képeit, győződjetek meg a tapasztalatáról, ne hagyatkozzatok csupán a barátok véleményére.

5. Ha izgultok a kreatív fotózás miatt – főleg, ha az az esküvő napján történik majd – érdemes előtte jegyesfotókat is csináltatnotok. Így egy kicsit felkészülhettek, a fotózás alatt pedig munka közben is megismerkedhettek a fotóssal. És persze lesznek klassz képeitek!

+1. Az esküvőn berendezhettek egy fotósarkot a vendégeiteknek, vicces kellékekkel. Több fotós is vállal ilyet, saját háttérrel, profi világítással. A násznép szereti és feldobja az este hangulatát. Remek családi és baráti fotók készülhetnek.

Forrás: Sas Benedek
Ne hagyatkozzatok látatlanban a barátok ajánlására, tanácsolja az esküvői fotós

További infók a fotósok honlapjain: kreativlatas.hu, esküvői-fotók.hu

Legyen az esküvőd tényleg életed legszebb napja – a július-augusztusi Éva magazinban még több hasznos tippet találsz.