Videó: Johnny Depp arcán semmi sem látszik magánéleti válságából

Borítókép: Videó: Johnny Depp arcán semmi sem látszik magánéleti válságából
Igen, mi is tudjuk, hogy Johnny Depp foglalkozását tekintve színész, de akkor sem értjük, hogy csinálja.

Johnny Depp és Amber Heard válnak, adta hírül a tmz.com, amely megszerezte a színésznő válókeresetét. A dokumentumok szerint május 22-én, vasárnap költöztek szét. A keltezés dátuma pedig 23-a.

A válókereset beadása háromnappal azután következett be, hogy Johnny Depp édesanyja, Betty Sue Palmer elhunyt.

Namármost Johnny éppen most népszerűsíti új filmjét, az Alice Tükörországban-t, amely nyilvánvalóan a Tim Burton-féle Alice Csodaországban folytatása,

...és amely nálunk június 2-án kerül a mozikba. Ennek kapcsán Johnny több beszélgetős tévéshowban felbukkant, többek közt hétfőn, május 23-án a Jimmy Kimmel Live! című talkshowban.

A Jimmy Kimmel Live! nevével ellentétben nem élő adásban zajlik, hanem néhány órával korábban veszik fel. Vagyis Johnny Depp azon a napon, amikor a felesége beadta ellene a válókeresetet, és három nappal az édesanyja halála után arról bájcsevegett Jimmy Kimmel kanapéján, hogy milyen érzés volt néhány héttel korábban felvenni egy bocsánatkérő videót, amelyet Amberrel az ausztrál hatóságoknak címeztek. A videót bejátsszák a talkshow adásában, lásd fent.

(A pár ugyanis elfelejtette bejelenteni, hogy két miniatűr kutyájukat is bevitték magukkal Ausztráliába, ahol az ilyesmit nagyon szigorúan szabályozzák. A hatóságok azzal fenyegették őket, hogy elaltatják a kutyákat.)

Forrás: Europress
Johnny Depp épp a Jimmy Kimmel Live! stúdiója felé tart május 23-án

A válásról szóló hír csak szerdán robbant ki, az adás idején még nem lehetett tudni. Hogy csinálja Johnny?! Egyáltalán nincsenek érzései? Hogyan poénkodik végig egy talkshow-t meg egy sor vörös szőnyeges filmbemutatót?

További szaftos részletek Johnnyék válásáról a tmz jóvoltából:

  • Johnny természetesen imádta az anyukáját, akinek tiszteletére tetoválást is csináltatott még 1988-ban (a felkarjára, egy szívben).
  • Amber Heard és Johnny édesanyja, valamint gyerekei azonban már nem voltak ilyen jóban. A bulvárportál úgy tudja, hogy bár Betty Sue nagyon beteg volt évek óta, Johnny csak egyszer látta az anyukáját azután, hogy ő és Amber összeházasodtak, egészen addig, amíg be nem költöztette őt a házukba. A párhoz közel álló forrásokarról pletykáltak a tmz-nek, hogy Johnny családja elég rosszul bánt Amberrel és a színésznő cserébe mindent megtett, hogy a férje minél kevesebbet találkozzon a szeretteivel.
  • A házaspár nem készített házassági szerződést, mielőtt 2015-ben összeházasodtak.
  • Ez volt a most 52 éves Johnny Depp második házassága;az első még a nyolcvanas években zajlott le. Előző partnerével, Vanessa Paradis-val 14 évig éltek együtt és két gyerekük van.