A 10 legnagyobb hiba, amit szex közben elkövethetsz

A 10 legnagyobb hiba, amit szex közben elkövethetsz
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

M

Mindannyiunk számára ismerős szituációk, amiket jó lenne egyszer és mindenkorra elfelejteni!

1. Megjátszod az orgazmust

Felmérések szerint 10-ből 7 nő játszotta már meg életében az orgazmust, és a nők valamivel több mint fele rendszeresen él ezzel a "csellel". Őszintén, nem teljesen felesleges ezzel strapálni magunkat? Az orgazmus a cél, de ha csak gyors menetre adódik lehetőség, amialatt neked pont nem jött össze – hát istenem, van ilyen. Attól még jól esik. Ezt a kedvesünkkel is meg kell értetni – és tiszta sor.

2. Túl sokat aggódsz a tested miatt

Amikor ott fekszik a kedvesed a karjaid között ágaskodó férfiasságával, eléggé egyértelmű, hogy bejössz neki és kíván téged. Minek befeszülni azon, hogy hogyan áll a melled, gyűrődnek-e a hurkák a hasadon vagy milyen fura hangokat hoztok létre akció közben. Ne rontsd el az élményt, az érzésre figyelj – ha másképp nem megy, iktass ki minden érzékszervet a tapintáson kívül – csak erre koncentrálj!

Olvasd el ezt is!

3. Nem vagy elég nyitott

Tégy meg mindent, hogy levetkőzd a beléd rögzült, vagy a neveltetésedből fakadó prüdériát és gátlásaidat: ne utasíts el semmit azonnal, gondolkodás nélkül. Tudnod kell, hogy ami két ember belegyezésével történik, úgy, hogy az mindekettőnek jó, és közben senki nem sérül, ahhoz senkinek semmi köze és senki sem ítélkezhet róla.

4. Nem mondod ki, mi a jó neked, mire vágysz

Igen, olyan furán kínos ezekről a dolgokról beszélni, nehezünkre esik nevükön nevezni még az ügyben érintett testrészeinket is. Bár ebbe is bele lehet jönni, sőt, sokakat aztán be is indít, ha elkezdik kimondani a vágyaikat, elkezdnek beszélni a szexről, de ha ez nagyon nem a te stílusod, nem muszáj hangosan: az ágyban nyugodtan lehet mutogatni, odavezetni a másik kezét, közben instruálni egy-két szóval... Mindegy, hogyan, a lényeg, hogy ő is megértse, átjöjjön neki az üzenet.

Olvasd el ezt is!

5. Nem mondod ki, ha valami nem jó

Ne vállalj be olyat, ami fájdalmat okoz vagy kellemetlen csak azért, hogy a másiknak kedvére tégy. Mondd ki, ha valami nem esik jól, zavar, vagy ha valamit szeretnél abbahagyni. Nem szabad engedned, hogy negatív élmények, tapasztalatok, emlékek a szexuális boldogságodban akadályozzanak vagy megborítsák a szexhez való egészséges hozzáállásodat.

hogyan legyen jobb a szexuális életem,nincs orgazmusom,rossz a szex,rosszul szexelek,

6. Nem nyúlsz magadhoz

Ha kívánod a szexet, de épp nincs kéznél senki, intézd el egyedül. A pasik minden gond nélkül megteszik (mindegyik, hidd el, kivétel nélkül), nekünk miért kellene ettől zavarba jönnünk? Egy jó vibrátor csodákra képes!

Olvasd el ezt is!

7. Akkor is belemész, ha semmi kedved hozzá

Ne tekints úgy a szexre, mint valami bosszantó házimunkára. Ez nem olyan, mint a mosogatás, hogy akkor is meg kell csinálni, ha tényleg semmi, de semmi kedved hozzá. A kedvesed sem arra vágyik, hogy unott arccal odaadd magad neki.

8. Túl gyakran mondasz nemet

Ha a szex tényleg olyan már neked, mint a mosogatás, amit folyton elodázol, lépnetek kell! Tudatosan, tervszerűen csinálnotok kell valamit, hogy újra élvezetes legyen neked a fizikai együttlét. A napi taposómalomban gyakran az utolsó dolog, amire vágysz, ha végre ágyba kerülhetsz. Mert hiányzik a szex, persze, de az alvás jobban hiányzik. Ilyenkor kell a jó szervezés és a feladatok átstrukturálása, a fontossági sorrend átalakítása. A kedvesednek igen lelombozó lehet, ha mindig könyörögnie kell a szexért – ez az önbizalmának sem tesz jót, egy idő után pedig fel is fogja adni a próbálkozást. Ne egy kegy legyen, amit néha gyakorolsz: élvezet legyen neked is, neki is.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Így szokunk le a szexről

9. Nem engeded szabadon a fantáziádat

A férfiak szabadon engedik a magukét. És a pasik szerint szexi, ha a nő ugyanezt teszi. Ennyire egyszerű.

10. Nem kezdeményezel

Mert hol van az kőbe vésve, hogy csak neki szabad? Ha te begerjedtél, és ezt a tudtára adod, attól ő is pikk-pakk beindul.

Eszméletlenül kreatív reklámok, amik egész biztosan elértek a fogyasztókhoz!

Ennél menőbb reklámokat talán már nem is lehet kitalálni!

10 hátránya és 10 előnye annak, hogy 45 fölött lettem anya

A thisoldmom.com oldal bloggere összefoglalja a lényeget. Ő már csak tudja, milyen „egy bizonyos kor után” anyává válni.

Így kell profin tartani a gyertyát: remekbe szabott szelfikkel hasít az instagramon ez az „örök szingli” lány

Tavaszi szél vizet áraszt, minden madár társat választ. Tisztelet a kivételnek. Virágom, virágom.

Spórolj időt, pénzt és kalóriát: 19 meal prepping tipp nem csak diétázóknak

Jó, ha tudod, hogyan tárolhatod minél tovább a banánt, a főtt tésztát vagy a darált húst. Próbáld ki ezeket a meal prepping módszereket vasárnap és aztán láss csodát, milyen kevés idő kell a főzéshez egész héten!

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek
18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben nem jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Apa csak egy van, de ha most megrendeled az Éva magazint, négyet adunk hozzá! Élj a rendkívüli lehetőséggel: 10 Éva és 4 Apa magazin most 10 930 Ft helyett csak 5990 Ft!

Csak 5990 Ft