Randikrónikák: az olasz fiú, aki folyton csak etetett

Randikrónikák: az olasz fiú, aki folyton csak etetett

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Í

Így (ne) pasizz be manapság: sokat látott, hallott és tapasztalt barátnőnk elképesztő fiúzós kalandjairól mesél. 6. rész.

Zsuzsával nagyon szeretjük a Sziget-hetet, ami tulajdonképpen a gyors kalandok vadászidénye, akár kihasználjuk ezt, akár nem. Volt már olyan, hogy hazacipeltünk valami szép angol-ír-spanyol-francia fiút, meg olyan is, hogy csak udvaroltattunk magunknak, vagy hogy ártatlanul végighaverkodtuk és ittuk a Kazinczy utca környéki arany sokszöget mindenféle vegyes nemzetiségű, korú és nemű, de annál vidámabb társasággal. Gábor velünk ellentétben igazi Sziget-lakó, már hetekkel a nyitás előtt alkoholt ás el a Sziget különböző pontjain, és aztán örülünk, ha elő-előkerül egy estére. Mi viszont csak így, távolról élvezzük a fesztiválidényt, valahogy nem a mi stílusunk (Zsuzsa néha bemegy tombolni egy-egy koncertre napijeggyel, én még azt se).
Tavaly nyáron történt, hogy Zsuzsa, Elvira, meg én nyakunkba vettük a várost. Összetalálkoztunk a mosdóban három belga kiscsajjal, akik valami elemien aranyosak voltak, nevettünk és beszélgettünk, aztán ők továbblejtettek az éjszakában, mi pedig egyedül maradtunk, és éppen elkezdtünk azon gondolkodni, hogy talán az egészhez nagyon öregek vagyunk már, amikor odaült hozzánk négy olasz fiú.

Jaj, az olaszokat nagyon szeretem.

olasz férfival járni,olasz pasival randizni,olasz a pasim,olasz férfiak milyen szeretők,jó szeretők az olasz férfiak,olasz pasik jellemzői,olasz pasik az ágyban,

Folyton nevetnek és bókolnak (fiúk is, lányok is) és ha van valami, hát ez elég jó kombináció. Ezek négyen szintén nagyon édesek voltak. Még Elvira sem köthetett bele az udvariasságukba, pedig neki aztán rögtön ketten is tették a szépet, bele is pirult rendesen. Zsuzsa agrárpolitikáról beszélgetett a harmadikkal (nem viccelek, tényleg: Zsuzsa aranykalászos gazda, de ezt majd máskor elmesélem), én pedig a negyedikkel söröztem, akit Francesconak hívtak.
Már egy kicsit fáradt voltam, és talán a negyedik sörömről lehetett szó egy olyan estén, amikor másnap dolgoznom kellett, de Francesco annyira tündéri srác volt, hogy maradtam még egy-két óráig, amíg ő mindent megosztott velem a munkaterveitől a kutyája fényképén át a Svájc iránti rajongásáig, és mindent meg akart tudni rólam, a munkaterveimtől a családomon át a kedvenc ételemig. Az angoltudása elég tört volt, de az alkohol segített, és remekül szórakoztunk mindketten. Megosztotta velem azt is, hogy hajnali négykor repülnek vissza Milánóba, és megkért, hogy menjek vele. Ezen nagyon jót röhögtem, mondtam, hogy lehetetlen. Akkor ígérd meg, hogy eljössz valamikor, fűzte hozzá, én meg kis gondolkodás után azt mondtam, hogy oké. Rajta volt egy sapka, az én hajamban egy fekete hajszalag, zálogot cseréltünk, hazamentem. Másnap reggel csörgött a telefonom, felébredtem kissé másnaposan, megnéztem – azt mondtam magamnak:

ki ez a Francesco aki a reptérről írt nekem, hogy mégis inkább jó lett volna ha magával visz?

JAAA, esett le pár másodperccel később, épp amikor a fejfájás belém hasított. AZ a Franceso. Na hát ha valami, akkor az soha nem fog megtörténni hogy kirepüljek Milánóba valami creepy ismeretlenhez, akit egy csomó sör után ismertem meg. Nem, kizárt. Én nem vagyok ilyen.
Aztán Francesco majdnem minden nap rám írt. És annyira jófej volt a tört angolságával. Nem írt sokat, csak hogy hogy vagyok, mit ettem ebédre, meg hogy mikor megyek. Küldött fotókat a kutyájáról. Meg a motorjáról, amire nagyon büszke. Meg szelfiket. A csuklójára tekerve viselte a hajszalagomat. És bár csak egy évvel fiatalabb nálam és egy vad motoros fiú, tele tetoválással, dicséretes módon a farkáról nem küldött egyet sem. Tényleg.

És minden, minden egyes alkalommal megkérdezte, hogy mikor megyek ki hozzá Milánóba.

olasz férfival járni,olasz pasival randizni,olasz a pasim,olasz férfiak milyen szeretők,jó szeretők az olasz férfiak,olasz pasik jellemzői,olasz pasik az ágyban,


Annyira nem tudtam dönteni, hogy feltettem a nagy kérdést a baráti kör-facebookcsetünkben. Elvira természetesen frászt kapott. Mert szerinte ez kurvaság. Szerinte azonnal le is kellett volna tiltanom a srácot, ha már részegen olyan hülye voltam, hogy megadtam neki a teljes nevemet. Zsuzsa persze jóval engedékenyebb volt ennél, szerinte menjek azonnal, és ha nem tetszik a dolog mégsem, majd csak találok magamnak valami hostelt Milánóban. Gábor meg azt mondta, hogy ha szeretném, akkor elkísér, és ő a városban marad és kimenekít, ha hívom: na EZ viszont azért kicsit tényleg meredek lett volna. Úgyhogy megköszöntem nekik a segítséget, hirtelen felindulásból írtam is Francesconak, megbeszéltünk egy időpontot, lefoglaltam repülőjegyet Milánóba a következő hosszú hétvégére, a biztonság kedvéért megnéztem az elérhető hostelokat, és írtam Zsófi nővérének, aki egy olasz tetoválóművészhez ment feleségül Velencében (igen, ez a része kicsit bonyolult), hogy ha bármi gond van, vészhelyzet esetén hozzájuk menekülök, ha kell stoppal. Jó, lehet hogy kicsit túlparáztam, és aztán ez az érzés az utazás napjáig egyre nőtt. Végül már annyira rettegtem attól, hogy Francesco egy ilyen Joseph Fritzl-jellegű pincébe fog zárni, hogy a hajnali indulásomat megelőző éjszakát a Liszt Ferenc téren töltöttük Zsuzsával, egy üveg pinot noir mellett, miközben én főképp szorongtam. Aztán jött a taxi, felültem a repülőre, és egyszer csak ott voltam Milánóban. A város már a gépről is gyönyörű volt, a háttérben a fenségesen nyújtózkodó Alpokkal- csak éppen végig azon gondolkodtam leszállás közben, hogy nem is csekkolok ki, hanem valamilyen ürüggyel bent maradok, és az első géppel visszarepülök Magyarországra. Mert, jutott eszembe, ÉN ERRE A FIÚRA NEM IS EMLÉKSZEM!!!! Nem hogy arra nem, csókolóztunk-e (úgy rémlik, nemigen), hanem hogy milyen az arca élőben, a mosolya, az illata, tetszik-e egyáltalán... Teljesen leizzadtam. Álltam a reptéri mosdóban, és remegett a kezem.

Aztán nagy nehezen kisétáltam az előcsarnokba, és ott várt rám egy göndör, fekete hajú olasz fiú, hatalmas, megnyugtatóan zöld szemekkel, és vigyorgott.

olasz férfival járni,olasz pasival randizni,olasz a pasim,olasz férfiak milyen szeretők,jó szeretők az olasz férfiak,olasz pasik jellemzői,olasz pasik az ágyban,

Én meg teljesen megnyugodtam, mert abban a vigyorban semmi, de semmi rossz szándék nem volt. Kedves, nyílt mosoly volt, egy nagyon helyes fiútól. Odajött hozzám, átölelt, közölte, hogy sokkal szebb vagyok, mint nyáron, leemelte a fejemről a sapkáját, a hajára csapta, aztán kimentünk a reptér előtt várakozó Alfa Rómeójához. Mármint így tényleg. Persze azért gyanakodva figyeltem, és biztos voltam benne, hogy azonnal követelni fogja hogy dugjunk (mintha egyébként nem kábé azért repültem volna hozzá, de úgy tűnik a repülőút megviselte az idegeimet). De nem. Először elvitt egy kis kávézóba és büszkén körbemutogatott mindenkinek (egy életre megtanultam, hogy la bella ragazza), miközben belém tuszkolt egy kávét meg egy csomó aprósüteményt. Aztán elvitt a piacra, hogy vegyen friss házi tésztát meg sajtot, meg sonkát, meg tengeri herkentyűket a vacsorához. Aztán vettünk bort: lelkesen magyaráztak róla a haverjával, a borboltos negyvenes Paoloval, aki szerint... la bella ragazza. Végül Francesco rám nézett, látta, hogy alig állok a lábamon a fáradtságtól, és hazavitt. Bekísért az ágyáig, betakargatott, és otthagyott aludni (mert hogy ő meg megfeledkezett az olajbogyóról, mondta). Én pedig elaludtam és olyan jót pihentem, mint hetek óta sosem.

olasz férfival járni,olasz pasival randizni,olasz a pasim,olasz férfiak milyen szeretők,jó szeretők az olasz férfiak,olasz pasik jellemzői,olasz pasik az ágyban,


Aztán felkeltem, ő pedig bevitt Milánóba és vettünk ajándékot az anyukámnak, meg nutellás palacsintát nekem, körbe sétáltuk a várkastélyt, hülyéskedtünk, megebédeltünk a dóm mellett egy tetőteraszon. Ilyesmivel telt el négy napom, és Francesco isteni édes volt, és igen, az ágyban is jó volt, és főzött rám, meg elvitt, bemutatott az anyukájának, a barátainak, a kutyájának, a motorjának, még a futballedzőjének is. Megmutatta a Comói-tavat és Luganot, vacsorát főzött nekem, és jól kielégítette az étvágyamat. Aztán elvitt a helyi bárba dartsozni.

Nem volt egy pillanat, amikor unatkoztam volna emellett a kócos hajú, folyton nevető fiú mellett.

Az utolsó este szervezett a tiszteletemre egy borozós vacsorát (mi mást) a haverjaival, és miután befejeztük, és kint üldögéltünk a teraszon, megkért, hogy költözzek Milánóba. Összeborzoltam a haját, és azt mondtam, butaságokat beszél. De tényleg. Ez egy nyaralás volt neki is, nekem is. Valami furcsa. Nem értjük és nem ismerjük egymást, teljesen különbözőek vagyunk, a nyelvünk, a kultúránk, az ízlésünk, a közegünk, én inkább olvasok, ő inkább videojátékozik, mások a céljaink, és az elveink, az egyetlen közös dolog, hogy szeretjük a jó ételt, a jó bort meg a jó szexet, de erre nem lehet egy kapcsolatot – még egy kapcsolatféleséget se – felépíteni.

olasz férfival járni,olasz pasival randizni,olasz a pasim,olasz férfiak milyen szeretők,jó szeretők az olasz férfiak,olasz pasik jellemzői,olasz pasik az ágyban,

Rágyújtottam, leült mellém a kőpadlóra, az ölembe hajtotta a boglyas fejét, cigiztünk. Hallgatott, aztán azt mondta, igazam van, bár a borral kapcsolatban megjegyezné, hogy az, hogy néha szénsavas vízzel öntöm fel, szerinte undorító. Ezen jót nevettem. Itt is rögtön az első konfliktus. Később kitereltük a barátait, ágyba bújtunk, másnap reggel hazajöttem. Már hiányzott a saját életem, a problémáival együtt.
Néha rám ír, mindig megkérdezi, mikor látogatom meg, azt írom, majd... alig van időm, meg hát bonyolultak a dolgok. A hajszalagom nála maradt, még hordja a csuklóján. Megígérte, hogy jön a Szigetre, mondtam, hogy oké, ha úgy gondolja esetleg írjon rám. Aztán mindig megkérdezi, mit ettem ebédre, én részletesen beszámolok neki, és jól megszid, ha nem figyelek oda, és nem kényeztetem eléggé magam, mert

Francesco szerint minek élni, ha nem élvezzük ki teljesen:

és ebben maximálisan egyet is értek az én szép kis olasz szeretőmmel.

Valaki képes volt magas művészetet csinálni a tükörtojásból

Fogalmunk sincs, hogy a fenébe faragja ki ezeket az alakzatokat a fehérjéből meg a sárgájából. Kivéve persze, ha Photoshoppal.

Íme, a tökéletes megoldás arra, hogyan válassz babakocsit!

Ehhez fogható módszerrel még nem találkoztunk.

A fehérbor jótékony hatásai

Biztosan számtalanszor hallottad már, hogy milyen jó hatással van az emberre a minőségi bor mértéktartó fogyasztása, azonban érdemes tudnod, hogy egészen pontosan melyek is ezek a pozitív hatások.

6 viselkedés, amivel eltaszítasz magadtól másokat

Lehet, hogy a viselkedésed miatt távolodnak el tőled a számodra fontos emberek?

Jé, ezt nem is tudtam: egészen pontosan ezért korog a gyomrunk, amikor éhesek vagyunk

Már órák óta nem ettél és a gyomrod jól hallható jelekkel adja tudtodra, hogy ez tarthatatlan állapot? Most kiderül, mi okozza a furcsa és néha kellemetlen zörejeket.

Sokféle korú, bőrszínű és testalkatú női főszereplőkkel dolgozik a Disney a legújabb filmjében – nézd meg az új előzetest!

Az Időcsavar című fantasy 2018 tavaszán érkezik az amerikai mozikba Oprah Winfrey, Reese Witherspoon és Mindy Kaling főszereplésével.

5 hazugság, amit soha többé ne mondj magadnak

Te is nap mint nap elmondod magadnak ezeket a hazugságokat?

Mit szólnál, ha a 10 éves gyereked netes újságot alapítana?

És nem, egyáltalán nem babázásról szólnának ezek a hírek...

Így segíthetsz valakinek az újrakezdésben – 2. rész: az új befogadása

A bajban is elkél a jóbarát és a külső segítség. Még ha valaki nem is mondja.

Van egy látványos japán módszer, amellyel sokkal egyszerűbb megérteni a szorzást az iskolában – vagy mégsem japán és mégsem olyan egyszerű?

Két-, sőt háromjegyű számokat is könnyedén (és helyesen) összeszorozhatunk ezzel az eljárással. Egy matektanár ki is próbálta kérésünkre a tanítványaival, és aztán megkérdezte tőlük, milyen volt.

Borozási hibák, amiket biztosan te is elkövettél már

Akár szenvedélyes borgyűjtő vagy, akár csak egy-egy kósza palackot bontasz fel a barátaid társaságában, egész biztosan követtél el már néhányat az alábbi hibákból. Azért, hogy legközelebb ne ess hasonló csapdába – és a következő pohár bor még élvezetesebb lehessen –, összegyűjtöttünk pár tipikus esetet, amit jobb, ha elkerülsz!

Így készíthetsz cuki papírkoszorút fillérekből – VIDEÓ!

Egyszerű és mutatós adventi papírkoszorú! Sokszínű, mintás dekorpapírokat találsz hozzá az Éva Advent különszámban.

Így adhatsz olyan ajándékot egy férfinak, aminek tényleg örülni fog

Vesd be ezeket a technikákat, és így talán könnyebb lesz neki ajándékot választani!

Így segíthetsz valakinek az újrakezdésben – 1. rész: a múlt elengedése

A bajban is elkél a jóbarát és a külső segítség. Még ha valaki nem is mondja.

Időutazás: városok látképe több évtizeddel ezelőtt és most

Bizonyos városokat már el sem tudnánk képzelni modern épületek, felhőkarcolók nélkül. Pedig egykor minden a földúttal kezdődött.

Angelina Jolie találkozott Justin Trudeau-val – nézd meg a filmplakátra illő fotót!

A színésznő az ENSZ különmegbízottjaként nagyon keményen felszólalt egy vancouveri konferencián a nők elleni erőszak tárgyában, a kanadai miniszterelnök pedig figyelemreméltó fényképet posztolt kettőjükről.

A férjem és én már nem szexelünk – viszont közelebb vagyunk egymáshoz, mint valaha

A szerelem és a szex nem mindig jár kéz a kézben – meséli a 37 éves Nancy. Úgy sejtjük, sok hasonló példa lehet körülöttünk is, ezért döntöttünk úgy, hogy megosztjuk ezt a történetet.

10 alkalom, amikor gyerekek túl sokat kotyogtak ki a szüleikről

Persze a legtöbb ártatlan kis félreszólás – vagy őszinteség.

Kövess minket

Előfizetés