Ha ez a 10 tulajdonság nincs meg a pasidban, menekülj, amilyen gyorsan tudsz

Ha ez a 10 tulajdonság nincs meg a pasidban, menekülj, amilyen gyorsan tudsz
Forrás: europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

N

Nem, nem a kockás hasra gondolunk. :)

1. Őszinteség

A hazugságok – még a kisebbek is – alááshatják a bizalmunkat a hozzánk legközelebb állók iránt. De valójában nem is egy-egy füllentésre gondolunk, amikor azt állítjuk, hogy az őszinteség az egyik legfontosabb tulajdonság egy kapcsolatban. Hanem az alapállásra, arra, hogy minden pillanatban tudod-e, hogy a szerelmed azért van veled, mert ezt akarja, hogy nincsenek hatalmas ködfoltok a múltjában, hogy ha nem is oszt meg veled szó szerint mindent, ez nem jelenti azt, hogy mismásolna vagy megpróbálna elkenni dolgokat.

2. Tisztelet

„Egy barátom barátjával randiztam, és az étteremben fojtott hangon lehülyebuzizta a távozó pincért. Abban a pillanatban már tudtam, hogy nem ő az én emberem– meséli Klaudia. – Aki otromba, infantilis, megkülönböztető megjegyzéseket tesz, az nem tiszteli az embertársait és nem érdekel, hogy milyen nehéz gyerekkora volt.” A tisztelet valójában azt jelenti, hogy úgy bánunk másokkal, még a vadidegenekkel is, ahogy szeretnénk, hogy velünk bánjanak. Képes erre a te partnered vagy nem?

3. Békére törekvés

Az erőszakkal nem lehet mit kezdeni, aki fenyeget vagy pláne testi erőszakot alkalmaz, azonnal meg kell szüntetni vele a kapcsolatot. A statisztikák azt mutatják, hogy még második esélyt sem érdemes adni neki. Aki szándékosan fájdalmat okoz, abból hiányzik az alapvető tisztelet a másik iránt. Teljesen mindegy, milyen nehezen megoldható konfliktusok vannak a háttérben, semmi sem magyarázat az erőszakra.

,házasság tulajdonságok,pasi tulajdonságok,férfi tulajdonságok,párkapcsolat tulajdonságok,

4. Függetlenség

Képtelen megsütni egy rántottát? Mások véleménye, jóváhagyása fontosabb a döntéseiben, mint a saját ítélőképessége? Az anyukája vásárolja a ruháit? Megérdemelsz egy felnőtt partnert, aki éretten gondolkodik és van saját, kiforrott véleménye legalább egy-két világnézeti kérdésben.

5. Józanság

Hetente háromszor hajnalig kocsmában maradni nem vall egészséges életmódra. Ha pedig a partnered függő, akkor vagy együtt kell élned azzal, hogy a szerelmednek valami fontosabb, mint te, amiről ki tudja, mikor fog leszokni, ha egyáltalán, vagy pedig érdemes dobbantani, mielőtt még nehezebb lesz.

,házasság tulajdonságok,pasi tulajdonságok,férfi tulajdonságok,párkapcsolat tulajdonságok,

6. Lojalitás

Nyíltan flörtöl a jelenlétedben egy másik nővel? Félórája beszélget egy bulin valami régi ismerősével, és téged még be se mutatott neki? Kigúnyolja az álláspontodat mások előtt? Ne élj olyan kapcsolatban, aminek egyik szereplője lábtörlő.

7. Hűség

Ezt talán nem kell sokáig magyaráznunk. A párkapcsolat attól az, ami, hogy a felek számíthatnak egymásra és hogy tudják: nem fog a másik 180 fokos fordulatot venni, amint eltűnik a látóterükből. Ráadásul aki egyszer csal, később is fog, mint az köztudott.

8. Kedvesség

Mindenkinek vannak rossz napjai és nincs olyan férfi vagy nő, akitől el lehetne várni, hogy minden ébren töltött percét mosolygással töltse. Ugyanakkor fontos, hogy egy párkapcsolatban a felek alapvető jóindulatot tanúsítsanak egymás iránt. Ne szólogass be a partnerednek, főleg ne öv alatti dolgokban és legkevésbé mások előtt. És ne tűrd, hogy ő így tegyen.

,házasság tulajdonságok,pasi tulajdonságok,férfi tulajdonságok,párkapcsolat tulajdonságok,

9. Megbízhatóság

Az egyik legsúlyosabb intő jel egy kapcsolatban, ha az egyik fél napokra eltűnik. Ennek oka lehet alkohol- vagy drogfüggőség, esetleg egyszerű linkség is. A félórás késések is elég aggasztó jelek. „Ha egy férfi pontosan akkor hív fel, amikor ígéri, az számomra nem unalmas vagy béna, hanem kifejezetten izgató” – árulja el Hanna.

10. Humorérzék

Nem baj, ha a kiszemelt férfi nem stand up komikus, de mi van, ha egyszer sem nevettet meg? Vagy ha soha nem tudod megnevettetni? Miért akarnál olyan kapcsolatban élni, amiben nincs semmi játékosság, édes-nemes vagy csípős fűszer?

Ezt biztosan nem tudtad! Ezért jó a bőrödnek a só!

Már az ókor óta használnak sós termékeket a szép bőr érdekében.

Amy Schumer frappáns válasza mindazoknak, akik kételkednek abban, hogy hitelesen el tudná játszani Barbie-t

Pár napja röppent fel a hír, hogy Amy Schumer játssza majd a főszerepet a Barbie babáról szóló játékfilmben.

16 sztárcsaj, aki sokkal fiatalabb pasival jött össze

Valamiért még most is furcsának tartja a társadalom, ha a nő az idősebb egy kapcsolatban. Ezek a hollywoodi nők bebizonyítják, hogy nincs azzal semmi baj.

5 tény, ami bizonyítja, hogy a gesztenye igazi szuperkaja

Naponta egy marék gesztenye a téli időszakban és tele leszel energiával!

Íme 2016 legviccesebb és legütősebb női tweetjei!

Szakadunk a nevetéstől! Lehet, hogy magunkra ismertünk???

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Ajándékozz egész évre szóló élményt! Most 50% kedvezménnyel fizethetsz elő kiadónk összes lapjára, így az Éva magazinra is. A részletekért látogass ide: elofizetesem.hu/karacsony

Csak 3475 Ft