7 jel, ami arra utal, hogy ideje lenne felpörgetni a szexet a házasságodban

7 jel, ami arra utal, hogy ideje lenne felpörgetni a szexet a házasságodban
Forrás: europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

H

Ha nem tudod eldönteni, hogy örülnöd kellene-e annak, ami van, akkor nézd végig, hogy az alábbi jelek rád nézve érvényesek-e.

1. Unalmasnak találod, ami történik köztetek az ágyban.

Talán nem kell, hogy minden áldott napod fénypontja a hancúrozás legyen, de ha már nem találod igazán örömtelinek és izgalmasnak, akkor érdemes lenne beszélnetek róla. Ne hagyjátok, hogy kihunyjon a láng!

2. Színleled az orgazmust.

Szerintünk egy nőnek soha nem kellene olyan helyzetbe kerülnie, hogy úgy érezze: ilyen módon kell hízelegnie a partnere egójának. Szóval ha egy mód van rá, kerüld a színlelést. Keressetek más megoldást: terápiát, segédeszközöket, és főleg beszéljetek egymással nyíltan, konstruktívan, nem felelőst keresve.

Olvasd el ezt is!

3. Már nagyon rég nem vetted fel a szexi fehérneműdet.

Ha a férjed minden nap a kinyúlt pólódban lát téged, akkor előbb-utóbb azt feltételezi majd: te sosem vagy olyan hangulatban. A szexi fehérnemű természetesennem kell, hogy csipkés lingerie legyen; lehet bármi, ami mindkettőtök számára izgató, akár egy kockás boxeralsó is. Ó és persze a pasid is többször megtehetné a kedvedért, hogy legalább megborotválkozik lefekvés előtt, nem igaz? :) Ha ezt vacsora tájékán megemlíted neki, tudni fogja, hogy miben sántikálsz és alig várja majd, hogy vége legyen az esti mesének.

4. A szex egy pont a sok közül a teendőlistádon,

a vegytisztító és a prezentációkészítés között. Persze elfoglalt felnőttek vagytok, ezért teljesen érthető (sőt akár szexi is lehet), ha beütemezitek az együttlétet; akár be is írhatjátok a naptárba. De ez nem jelenti azt, hogy túl akarjatok esni rajta, mint a fogászati ellenőrzésen. Ha ez a helyzet, akkor tegyetek ellene: beszéljetek róla, flörtöljetek egymással, mintha most találkoznátok először, próbáljatok ki új dolgokat (és most nem feltétlenül étteremre gondoltunk).

5. A párodat a héten már harmadszor a kanapén nyomja el az álom.

Vagy téged. Ez amúgy önmagában nem baj: mindenkivel előfordulhat, hogy egyszer-egyszer egyedül szeretne aludni, úgy, hogy sem a házastárs, sem a gyerekek nem túrják ki éjszakánként többször is az ágyból. Szóval nem kell feltétlenül ügyet csinálnotok abból, ha nem minden éjszaka alszotok együtt. Viszont ha módotokban áll, találjátok meg a módját, hogy hetente legalább néhányszor közösen térjetek nyugovóra. Még ha nem is lesz belőle összegabalyodás, a lényeg, hogy az intimitás megmaradjon.

Olvasd el ezt is!

6. Az elalvás előtti perceket is azzal töltitek, hogy a telefont nyomkodjátok.

Ahelyett, hogy egymást... Az ember hajlamos természetesnek venni, amije van. Egymást ne vegyétek annak.

7. Nem szexeltek egyáltalán.

Az is elképzelhető, hogy már teljesen reménytelennek tűnik, hogy valaha visszataláljatok a régi cinkossághoz. A jó hír, hogy semmi sem reménytelen. Nem biztos, hogy konkrétan szexszel kell kezdeni: ti tudjátok, hogy annak idején hogyan találtátok meg egymást. Elképzelhető, hogy az a titkos ösvény még mindig megvan, csak rá kell találni újra? Ha már tudtok róla nyíltan beszélni, az egy nagyszerű első lépés lehet.

50 dolog, amit simán megtehetnél, ha nem aggódnál tovább a tested miatt

Nem azért, mintha hibás lennél azért, mert aggódsz. Csak hogy tudd.

Halloweeni partira rémisztő ufó szemet készíts! Ráadásul finom

Üres kézzel nem illik menni, vendéget fogadni, ez pont elég rémisztő lesz a bulira.

Így spórolhatsz a babaholmikon – 6 okos tipp

Néhány hasznos tipp édesanyáktól, hogy ők miként tudtak spórolni a babaholmik beszerzésekor!

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft