12 dal, ami egészen konkrétan a szexről szól

12 dal, ami egészen konkrétan a szexről szól
Forrás: europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

E

Erotikus dalok egyetlen lejátszási listában, Bob Marleytől Serge Gainsbourg-on át Rihannáig.

Ha szabad kérdeznünk, ti milyen zenére szoktatok szeretkezni? Bármilyen is számotokra az igazi erotikus zene, most csupa olyan zeneszámot gyűjtöttünk össze egyetlen lejátszási listában, ami szövegét tekintve is a testi szerelmet jeleníti meg.Kellemes zenehallgatást! :)

Van köztük klasszikus, levegőt felforrósító soul Barry White-tól; a Morcheeba dalában egy nő kéri a partnerét, hogy a szemével vegye rá a dologra. Janet Jackson már sokkal kézzelfoghatóbb kérésekkel áll elő,Rihannapedig szemernyi kétséget sem hagy afelől, hogy ma este durván szeretné csinálni. Eros Ramazzotti vidám szerelmi idillje és a The Weeknd elektro-romantikája simán megfér egymás mellett összeállításunkban, éspersze nem maradhatott ki Serge Gainsbourg és Jane Birkin fülledt duettje sem.

Kimaradt valami az összeállításból? Írd meg nekünk, melyik a kedvenc erotikus dalod! :)

A legjobb tanács, ami egy szexmentes házasságban élő páron segíthet

Ezt a videót minden szexuális és/vagy intimitásbeli problémákkal küzdő párnak meg kellene néznie.

A Kardashian-West páros 10 legcikibb outfitje

Nem elég, hogy sokszor nem öltöznek egymáshoz a nyilvános megjelenéseik alkalmával, de külön-külön is siralmasan néznének ki ezekben a cuccokban!

5 trükk tanuláshoz, amit minden hallgatónak ismerni kell!

Itt a vizsgaidőszak! Ha semmi motivációd a tanulásra, próbáld ki ezeket a trükköket!

22 dolog, amit nem tudtál a Szívek szállodájáról

Vagy ha valamelyiket mégis tudtad, akkor is jóleshet újranézni ezt a Gilmore-galériát, készülve a novemberben esedékes új részekre!

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Dupla ajándék magadnak: Éva Advent különszám kedvezményes Éva-előfizetéshez! Fizess elő egy évre az Éva magazinra, és mi megajándékozunk egy ÉVA ADVENT különszámmal! Most mindez 40 százalék kedvezménnyel 7645 Ft helyett csak 4590 FT!

Csak 4590 Ft