A fazonom az enyém

A fazonom az enyém

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

„Lehet vágni, ritkítani, trimmelni, formázni, rövidíteni vagy utolsó szálig eltüntetni. Mostanában leginkább ez utóbbit."

Sose buktam a fiatalabb fiúkra. Egyszer, néhány hónapig, ők viszont nagy számban buktak rám. Azóta sem értem, miért pont akkor, és azóta miért nem, de akkor zsinórban négyen is kopogtattak az ajtómon. Az egyiket végül beengedtem.

Sebaj, csak a kiskert legyen mindig rendben tartva
– nyugtatott egy barátnőm egy akkor már hónapok óta tartó társ- és szexmentes periódusomban. A „kiskert” a szexualitás magyar nyelvi megoldatlanságára adott, különösen vicces válasz, és én nagyon hálás voltam neki, hogy megajándékozott ezzel a kifejezéssel. Így legalább eggyel csökkent azon testrészek, mozdulatok és a szexualitáshoz kötődő további dolgok száma, amelyekre nyelvünk képtelen volt eddig a rideg orvosi (pénisz, behatol, aktus) és a sokszor vállalhatatlan, csillaghalmazok (p**a, f*sz, b***k) közötti mezőn használható szót kifejleszteni. Ünnepeljük meg tehát, hogy végre megszabadultunk a borzalmas fanszőrzet szótól, és térjünk is vissza a kiskerthez (-be?).

Forrás: photl.com

Amit lehet vágni, ritkítani, trimmelni, formázni, rövidíteni vagy utolsó szálig eltüntetni. Mostanában leginkább ez utóbbit. Valamikor a 90-es években történhetett, hogy a teljes lecsupaszítás totális győzelmet aratott a természet felett, és az isten adta bujaságukban pompázó őskertek megvetés tárgyaivá lettek. A pornó fősodrából minden szálat kiirtottak, és a szőr átkerült a fétis kategóriába, közvetlenül valahova a latexes-kikötözős és az állatszex közé.

Finom szalonpedofília
Ha valamilyen -lógus volnék (szocio-, pszicho-, esetleg szexo-), szívesen megkutatnám, hogy milyen hatással van ez a finom szalonpedofília a szexualitásra. „Imádlak, nagyon jó nő vagy. De nem lenne kedved hatévesnek álcázni a puncidat?” Sok nő képtelen az elvárással mit kezdeni, és vagy akarata ellenére hónapról hónapra aláveti magát a fájdalmas tépkedésnek, vagy halálra frusztrálja magát a tagadásban. De ismerek olyan férfit is, akit annyira kikészít ez a csupaszságterror, hogy kizárólag 70-es évekbeli pornót hajlandó fogyasztani, és kikéri magának, hogy ő volna a nem normális. Azt hiszem, igaza van.

Fiatalabb rajongóm azonban már a szőrön túli korban született, és pornóból tanulta ő is a szexet, mint minden átlag fiatal manapság. Így történhetett, hogy amikor egyik alkalommal nem csak meztelen bőrt talált odalent, megeresztett néhány megjegyzést, majd elmesélte, hogy egyszer miként zavart ki egy tizenéves lányt az ágyából, amiért az neki nem megfelelő módon tartotta karban a kiskertet. Na, ezen a ponton durrant el az agyam.És nem magam miatt. Számomra tökéletes ápoltságom évek kemény munkájának eredménye volt, s ezeknek során végre sikerült lejönnöm az ízlésterror okozta parákról, és megtalálnom a 21. század elvárásainak és a saját ízlésemnek is megfelelő középutat. Ez a középút persze rugalmasan kezelendő, és még csak azt sem állítom, hogy egy párkapcsolat másik felének ne lehetne ebbe beleszólása, bármennyire próbált is az ifjú titán feministázós vádakkal a sarokba szorítani, amikor megpendítettem, hogy hé, a testemről beszélsz, hadd döntsek már szabadon, a kiűzettetéstől való rettegés nélkül arról, hogy égettetem, tépettetem, gyötörtetem-e. Azóta se tudom, hogy megértette-e a mondókámat.

Forrás: Fotó: Szilágyi Stefánia, smink: Simon Lulu

Ez már rég volt, tán igaz sem volt, de azóta sokszor eszembe jut az az ismeretlen tinilány, akit porig aláztak, amiért nem ismerte a korízlést, és csak remélni tudom, hogy azóta lett olyan, aki úgy szerette kiskertestül, ahogy van.


Az édesítők dzsungelében, avagy mi árt jobban, a cukor vagy a szacharin?

Az Éva magazin 2017/őszi Egészség különszámában olvashatsz a készételekhez használt 61 féle cukorról. Ám a többi édesítővel kapcsolatban is érdemes bővíteni az ismereteket.

Ezeket kéne máshogyan takarítanod a fürdőszobában, hogy egészséges maradj!

Az ember azt hinné, hogy bizonyos dolgokra ritkábban is ráfér a takarítás. Pedig nem.

Tudod, melyik romantikus filmből valók ezek a vicces jelentek? – Töltsd ki a KVÍZT!

Töltsd ki a kvízt és írd meg, hányat tudtál helyesen a válaszok közül!

Mihez kezdj, ha transznemű vagy? És ha a gyerek az?

Hova fordulhat, milyen lehetőségei vannak itthon annak, aki úgy érzi, rossz testbe született? Részlet a novemberi Éva magazinban megjelent összeállításból.

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft