Te elfogadnál egy ilyen kerti fészert? Hashtag: #sheshed

Borítókép: Te elfogadnál egy ilyen kerti fészert? Hashtag: #sheshed
Nem csak a férfiaknak jár külön barkács kuckó, vagy fészer! Itt a "she shed", a női fészer, ahol kedvünkre tevékenykedhetünk, vagy pihenhetünk.

Akinek kertes háza van, az tudja, hogy egy fészer igazán jó szolgáltatot tesz a kerti munkákhoz. Legtöbbször a szerszámokat tároljuk benne, de aztán persze az is jellemző, hogy kis idő elteltével, már minden "egyszer majd jó lesz valamire" holmink bekerül az ajtajai mögé, kisebb káoszt hozva ezzel létre. Szintén erős sztereotípia a fészerrel kapcsolatban, hogy az nem más, mint a férfiak sufnija, ahova elvonulhatnak szerelni, barkácsolni, és ki tudja még milyen munkákat csinálni. Ezt a képet igyekszik most ledönteni egy új trend, amely a női fészereket, - angolul egyszerűen csak "she shed"-nek nevezett zugokat - népszerűsíti. És bizony, elnézve ezeket képeket, mi magunk is ellágyultunk, és képzeletben már be is rendeztük a saját kis DIY műhelyünket, vagy pihenő szigetünket a kert végében. Oké, hogy ahhoz sokunknak kert is kéne, de álmodozni csak szabad!

Kattints a galériára, és nézd meg milyen dekoratív női fészerek tarolnak az interneten: less el ötleteket, és persze, ha van lehetőséged, akár kezdd el megtervezni a sajátodat!