11 életérzés, amiért baromi jó átlagembernek lenni

11 életérzés, amiért baromi jó átlagembernek lenni
Forrás: europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

H

Ha kimész az ajtón, biztosan nem hallod majd: „ez az a kis nő a tévéből! De pocsékul néz ki!”

Ki ne vágyott, vagy gondolt volna már legalább egyszer arra, milyen lehet ismert, akár ünnepelt sztárként, hírességként, vagy celebként tengetni az életét. Minden a lábad előtt hever, állandóan középpontban vagy, minden szem rád szegeződik, egyik jó helyről a másikra hívnak, egyszóval felkapott vagy; de azt is szokás mondani ilyenkor, hogy „bejött az élet!”

Olvasd el ezt is!


Azt viszont nem mindig gondoljuk át, hogy ennek a népszerűségnek is meg van a maga sötét oldala: amikor már soha többé nincs visszaút a korábbi nyugodt, megszokott, civil élethez.

Gondolj csak bele, milyen sokan lehetnek, akik szinte bármit megadnának a te kényelmes, zavartalan pillanataidért, békés egyedülléteidért, vagy a családoddal töltött perceidért, de talán még a mindennapos nyűgjeidért is! Következzen 11 olyan életérzés, amiért mások titkon maguk mögött hagynák a reflektorfényt.

gif

1. Csak akkor kell kisminkelned magad, amikor igazán szeretnéd. A kutyád biztosan nem a szemed alatti táskákat vizsgálja, amikor reggelente sétálni viszed.


2. Kényelmesen elugorhatsz a piacra anélkül, hogy legalább öt lesifotó készülne rólad, amíg a zöldségek között válogatsz.

gif

3. Nyugodtan szundikálhatsz a több órás vonatúton anélkül, hogy a melletted ülő idős hölgy a híres ismerőseidről faggatna.


4. Lelkiismeret-furdalás nélkül ehetsz a nagyid rántott csirkéjéből, mert neked mindig az lesz a legfinomabb a világon. Utána majd lelépcsőzöd! Vagy nem.

gif

5. Újra és újra kipucolhatod a hörcsög ketrecét, mégsem lesz több ezer követőd az Instagramon, ahova az erről készült fotót kiposztoltad. Höri Úr ellenben végtelenül hálás lesz érte, így újabb két napot nyersz kupi és szagok nélkül. A hülyének is megéri! Van még kérdés?

6. Nem kell tizedes pontossággal számolnod a bevitt kalóriákat, és így még könnyebben elvegyülhetsz a többi „tökéletlen” testű, ámde kimondottan csinos nő között a szálloda wellness részlegén.

gif

7. Teljes természetességgel magozhatod a kerti meggyet gumikesztyű nélkül, mert mindenki a szorgalmadra asszociál majd a kezed látványától. Egy kis citrommal úgy is lejön, és amúgy sem te vagy a First Lady.


8. Nem kell mosolyogva autogramot adnod annak a lesből támadó parkolóőrnek, aki gyorsan lefotózta a kocsidat, amíg te láthatóan sorban álltál a jegyautomatánál. Egyszerűen elküldheted melegebb tájakra jegyet szedni. :)

gif

9. Tökre megengedheted magadnak, hogy tűzpiros orral ugorj le a patikába némi „mentőcsomagért”. Ha kimész az ajtón, biztosan nem hallod majd: „ez az a kis nő a tévéből! De pocsékul néz ki!”


10. Anélkül nyírhatod le otthon a füvet, hogy másnap a gumicsizmás szerelésed nézne rád vissza minden egyes újságos standról.

gif

11. Megteheted, hogy inkább csak holnap mosol hajat. Nem készülsz semmilyen sorozatfotózásra, vagy sajtóeseményre; a kisfiadtól viszont ugyanolyan cuppanós puszi lesz a jutalmad, mintha most jöttél volna a fodrásztól.


Semmiségnek tűnő pillanatképek ezek, de valójában mindennapos lehetőségként, az élet apró ajándékaiként is felfoghatjuk őket!

Ui.: Az átlag pedig sohasem átlagos: mindenki egyszeri, megismételhetetlen és különleges. Ha tudatosan élsz meg minden jó és rossz pillanatot, hosszútávon sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel! Arról, hogy miként teheted még élettel telibbé a pillanataidat, itt a blogomon is olvashatsz.

Minden idők legnagyobb női trollja most visszatért, hogy kifigurázza az Insta-fotókat – NYÁRI KIADÁS

A flamingós a kedvencünk. Ja nem is, inkább a korláton pózolós! Na jó, az összes!

Kérnél egy pohárkával ennek a víz alatti pincészetnek a borából?

Fogadjunk, hogy még sosem ittál tengervízben érlelt bort!

Életem könyvei: Tenki Réka

„Hiszek azokban a nőkben, akik mernek nemet mondani, mernek felállni és megkeresni a boldogságukat, noha senki sem fog melléjük állni. Hiszem, hogy küzdenünk kell a saját boldogságunkért.”

Napi horoszkóp július 27.: a Bikák a változás szelét érzik, a Skorpióknak váratlan helyzettel kell megküzdeniük

Mára is üzentek a csillagok, érdemes megnézni, hogy mit rejtenek az egyes csillagjegyek!

Ez lenne a tökéletes állás számodra a csillagjegyed szerint

Lehet, hogy fel kellene mondanod? Most kiderül!

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Hűsítő nyári akciónk: 3 lapszám most csak 1185 Ft

Csak 1185 Ft