11 életérzés, amiért baromi jó átlagembernek lenni

11 életérzés, amiért baromi jó átlagembernek lenni
Forrás: europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

H

Ha kimész az ajtón, biztosan nem hallod majd: „ez az a kis nő a tévéből! De pocsékul néz ki!”

Ki ne vágyott, vagy gondolt volna már legalább egyszer arra, milyen lehet ismert, akár ünnepelt sztárként, hírességként, vagy celebként tengetni az életét. Minden a lábad előtt hever, állandóan középpontban vagy, minden szem rád szegeződik, egyik jó helyről a másikra hívnak, egyszóval felkapott vagy; de azt is szokás mondani ilyenkor, hogy „bejött az élet!”

Olvasd el ezt is!


Azt viszont nem mindig gondoljuk át, hogy ennek a népszerűségnek is meg van a maga sötét oldala: amikor már soha többé nincs visszaút a korábbi nyugodt, megszokott, civil élethez.

Gondolj csak bele, milyen sokan lehetnek, akik szinte bármit megadnának a te kényelmes, zavartalan pillanataidért, békés egyedülléteidért, vagy a családoddal töltött perceidért, de talán még a mindennapos nyűgjeidért is! Következzen 11 olyan életérzés, amiért mások titkon maguk mögött hagynák a reflektorfényt.

gif

1. Csak akkor kell kisminkelned magad, amikor igazán szeretnéd. A kutyád biztosan nem a szemed alatti táskákat vizsgálja, amikor reggelente sétálni viszed.


2. Kényelmesen elugorhatsz a piacra anélkül, hogy legalább öt lesifotó készülne rólad, amíg a zöldségek között válogatsz.

gif

3. Nyugodtan szundikálhatsz a több órás vonatúton anélkül, hogy a melletted ülő idős hölgy a híres ismerőseidről faggatna.


4. Lelkiismeret-furdalás nélkül ehetsz a nagyid rántott csirkéjéből, mert neked mindig az lesz a legfinomabb a világon. Utána majd lelépcsőzöd! Vagy nem.

gif

5. Újra és újra kipucolhatod a hörcsög ketrecét, mégsem lesz több ezer követőd az Instagramon, ahova az erről készült fotót kiposztoltad. Höri Úr ellenben végtelenül hálás lesz érte, így újabb két napot nyersz kupi és szagok nélkül. A hülyének is megéri! Van még kérdés?

6. Nem kell tizedes pontossággal számolnod a bevitt kalóriákat, és így még könnyebben elvegyülhetsz a többi „tökéletlen” testű, ámde kimondottan csinos nő között a szálloda wellness részlegén.

gif

7. Teljes természetességgel magozhatod a kerti meggyet gumikesztyű nélkül, mert mindenki a szorgalmadra asszociál majd a kezed látványától. Egy kis citrommal úgy is lejön, és amúgy sem te vagy a First Lady.


8. Nem kell mosolyogva autogramot adnod annak a lesből támadó parkolóőrnek, aki gyorsan lefotózta a kocsidat, amíg te láthatóan sorban álltál a jegyautomatánál. Egyszerűen elküldheted melegebb tájakra jegyet szedni. :)

gif

9. Tökre megengedheted magadnak, hogy tűzpiros orral ugorj le a patikába némi „mentőcsomagért”. Ha kimész az ajtón, biztosan nem hallod majd: „ez az a kis nő a tévéből! De pocsékul néz ki!”


10. Anélkül nyírhatod le otthon a füvet, hogy másnap a gumicsizmás szerelésed nézne rád vissza minden egyes újságos standról.

gif

11. Megteheted, hogy inkább csak holnap mosol hajat. Nem készülsz semmilyen sorozatfotózásra, vagy sajtóeseményre; a kisfiadtól viszont ugyanolyan cuppanós puszi lesz a jutalmad, mintha most jöttél volna a fodrásztól.


Semmiségnek tűnő pillanatképek ezek, de valójában mindennapos lehetőségként, az élet apró ajándékaiként is felfoghatjuk őket!

Ui.: Az átlag pedig sohasem átlagos: mindenki egyszeri, megismételhetetlen és különleges. Ha tudatosan élsz meg minden jó és rossz pillanatot, hosszútávon sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel! Arról, hogy miként teheted még élettel telibbé a pillanataidat, itt a blogomon is olvashatsz.

200+ ezren osztották meg az anyuka érvelését arról, hogy a fiának nem kötelező megosztani

Olvasgasd a rengeteg okos és buta hozzászólást és mondd el a véleményed te is!

Hogyan ne kapjunk idegbajt egy lakásfelújítás közepén? – 7 tapasztalat

Kollégánk épp nyakig ül a lakása felújításában, így most leírta legfőbb tippjeit, tapasztalatait, hogy mi is okuljunk belőlük.

12 egyszerű trükk, hogy mindig makulátlan legyen az outfited

Neked is mindig feltöri a sarkad az új cipő? Akkor ezt lesd meg!

8 bensőséges európai úticél, ahol zavartalanul gyógyulhatsz egy fájdalmas szakítás után

Egyik sincs túl messze, legtöbbjükhöz fapados visz és ami a legfontosabb, kiválóan alkalmasak arra, hogy megadják a löketet az újrakezdéshez.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Rendkívüli előfizetési ajánlat az Éva 10. születésnapja alkalmából! A fele meg egy kicsi csak a tiéd! Most 60% kedvezménnyel, 6950 Ft helyett 2780 Ft-ért rendelheted meg egy évre az Éva magazint.

Csak 2780 Ft