Ihletadó kicsi ház

Ihletadó kicsi ház

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

„Adott 45 négyzetméter, egy beépítésre váró tetőtér, hétmillió forint, sok dolgos kéz és egy csomó ötlet. Indulhat a kaland!” Így kezdődik az akicsiház blog, melynek lelkes követői vagyunk. Nézd meg, miért.

Egyre több az olyan blog, amely javarészt idegen tollakkaal ékeskedik. Leszedik innen-onnan a szép fotókat, tematizálják, posztolják, mi pedig örülünk, ha még nem láttuk máshol, például a Google képkeresőjében. Ezzel szemben az akicsihaz.blogspot.com-on egy budapesti, lepukkant kis (értsd szó szerint) ház újjávarázsolását követhetjük. Erre az oldalra csak indokolt esetben, inspirációs jelleggel kerülnek fel külsős képek, anyagok.

A blogger – neve egyelőre maradjon titok – egy közel háromszor ekkora, nagyon szép lakásról mondott le (ez se kutya – klikk ide, ha érdekel) a házikóért. Hétmillió forint sajnos nem sok, ha egy komplett átépítésről van szó. Többek közt ezért is készül nagyon sok minden házilag, no meg, mert ami nekik kell, azt sehol sem kapni. Így született a legolcsóbb hajópadlóból méregdrágának tűnő antikolt padló (itt láthatod) vagy egy komódból mosdópult.

Bloggerinánk legújabb alkotása ez az izgalmas lámpabura. Itt nézheted meg, hogyan készült.

Mostantól rendszeresen hírt adunk a kicsiházban történtekről, és örömmel vesszük, ha ti is megmutatjátok mit tudtok. :-)

Annyit elárunk, az egyik hozzávalót egy turiban szerezte. :-)


Fotó: akicsihaz.blog

Elegem van abból, hogy folyton ezt mondják: kövér vagy, a tested a halálodat fogja okozni

Egy fiatal anya története, akiről élete folyamán az egész világ azt feltételezte, hogy nem vigyáz magára.

Azok a nyári éjszakák – avagy 6 program, amit a magam részéről semmiképp se hagyok ki ezen a nyáron

Mire csápoljunk, andalogjunk és öngyújtózzunk 2017 nyarán? Hova utazzunk el, ha maradandó művészeti élmény a szívünk vágya? Jön a fesztiválszezon, de lesznek elandalodós koncertek, kortárs tánc és komolyzene: szubjektív programajánló kánikulai estékre.

Komolyan emiatt nem tudod elérni az álomalakot? 4 szó, ami szabotálja a fogyásodat

Bizony, nem a cukor és nem a mozgáshiány, hanem 4 szócska!

11 helyzet, amikor jól jöhet a nedves vécépapír

Valódi szülők igaz történetei következnek. Még szerencse, hogy volt náluk nedves toalettpapír! (Vagy ha mégsem, hát azt kívánták, bárcsak lett volna.)

Legjobb barátnőjét gyászolja Lady Gaga

Sonja Durham az énekesnő kreatív csapatának ügyvezetője is volt.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Egyéves Éva-előfizetés és féléves Apa-előfizetés most több, mint 40% kedvezménnyel!

Csak 4990 Ft