„Remélem, egyszer elég boldog leszek ahhoz, hogy dalra fakadjak a zuhany alatt” – Angelina Jolie meglehetősen furcsa válaszokat adott gyerekek kérdéseire

Borítókép: „Remélem, egyszer elég boldog leszek ahhoz, hogy dalra fakadjak a zuhany alatt” – Angelina Jolie meglehetősen furcsa válaszokat adott gyerekek kérdéseire Forrás: Getty Images
Ráadásul még furcsább környezetben tette ezt: új, kambodzsai mészárlásról szóló filmjének bemutatóján, annak írójával és producerével karöltve.

Dehát az ilyen extremitásokat tulajdonképpen már megszokhattuk Angelinától, aki kora ifjúságában temetkezési vállalkozó akart lenni, s nemrég pókokat és rovarokat kóstolgatott a gyerekeivel. Most pedig éppen új rendezése, a First They Killed My Father promóciója kapcsán fogadta a gyerekek kérdéseit.

– Mi volt a legrövidebb hajviseleted? – kérdezte rögtön egy hatéves gyerek, mire Angie elmesélte, hogy leborotválta a haját egy filmhez (a Gia című 1998-as dráma volt az). „Igazából imádtam. Felszabadító érzés volt tudni, hogy a haj nem számít. Nagyjából olyan volt, mint a tiéd” – tette hozzá.

Forrás: Instagram

Ezután Angelina megnyugtatta egy másik kölyökkorú rajongóját, hogy lesz folytatása a Demóna című fantasy filmjének, aminek már csak azért is nagyon örül, mert „szerettem szarvakat viselni, hiányoznak, jó lesz újra felvenni őket”.

Hogyan lehet felvenni a harcot a bullykkal? – kérdezte a 8 éves Olive, amire a film (és az alapjául szolgáló könyv) írója, Loung Ung válaszolt: „Tanulással. Minél többet meg kell tudnod a jelenségről”. Angelina pedig hozzátette:

De igazából ismered magad és a szeretteid is ismernek téged és tudod, hogy nem vagy olyan, amilyennek a bully mond téged. Tehát a kérdés az, hogy miért mondja? Mi baja van?

A nyolcesztendős Maddie pedig azt kérdezte a három filmestől, hogy mit szoktak énekelni a zuhany alatt. Angelina válasza: „nem szoktam énekelni a zuhany alatt, de remélem, egyszer elég boldog leszek ahhoz, hogy megtegyem”. Loung pedig bevallotta, hogy a Twilight Zone zenéjét szokta dúdolni zuhanyozás közben.

A First They Killed My Father című filmről itt írunk kicsit bővebben.

Ja, és itt nézhetitek meg a videót, amelyben gyerekek készítenek interjút Angelina Jolie-val és munkatársaival:

Nézegess fotókat Angelina Jolie-ról és a gyerekeiről itt: