Egy családi fotós megosztotta a világgal, milyen trükkökkel érte el, hogy ez a 20+ felvétel már-már csöpögősen romantikusra sikerüljön

Borítókép: Egy családi fotós megosztotta a világgal, milyen trükkökkel érte el, hogy ez a 20+ felvétel már-már csöpögősen romantikusra sikerüljön
Elképesztő, néha milyen kreatív csalásokkal érik el a fotósok, hogy a végeredmény épp olyan felejthetetlen legyen, amilyennek a megrendelő szeretné!

Vannak ezek az igézően megkomponált családi felvételek, amikbe lépten-nyomon belebotlik az ember a közösségi oldalakon vagy akár egy-egy ismerős otthonában. Virágos mező közepén önfeledten piruettező menyasszony, szappanbuborékok erdejében bájosan néző balerinaszoknyás kislány, tavirózsák tetején ruhátlanul lebegő állapotos kismama vagy egyszerűen egy felfüggesztett pokrócon himbálózó csecsemő.

Az eredmény már-már a giccs határait súrolja, sőt, néhány esetben át is lépi. De a csodafelvételekig vezető utat sokszor igencsak kemény meló szegélyezi fotós és alanyai részéről egyaránt. Van úgy, hogy ez a verejtékes munka kimerül a Photoshop-utómunkálatokban, de nem csak ilyen esetek szerepelnek ebben az összeállításban, amelyet a brazil fotóművész, Gilmar Silva tett közzé. Kattints a galériára és nézd meg, milyen ravasz trükkök kellenek egy-egy jól sikerült beállításhoz!