Jessica Bielt kikészíti a kétéves fia

Borítókép: Jessica Bielt kikészíti a kétéves fia Forrás: Getty Images
A színésznő ráadásul tisztában van vele, hogy hamarosan még rosszabb lesz...

Jessica Biel otthona romokban hever – és tulajdonképpen ő maga is. Mindezt Stephen Colbert tévéműsorában mondta el a minap a The Sinner című tévésorozatát promózva (amelyben, mint köztudott, eleve úgy néz ki, mint a mosott kaki). Jessica fia, Silas ugyanis egy teljesen átlagos kétéves kisgyerekhez hasonlóan úgy pusztít otthon, mint a hurrikán.

„Na és mekkora felület van beborítva nálatok azzal a valamivel, amiről azt kívánod, bárcsak csokoládé lenne?” – kérdezte a színésznőtől Stephen, mire Jess csak annyit válaszolt: „Minden négyzetcentiméter. És a legkevésbé sem csokoládé, hanem matricák és gyurma

Minden négyzetcentiméter. És a legkevésbé sem csokoládé, hanem matricák és gyurma

és Gak (gusztustalan, nyál állagú, élénk színekben kapható cucc – a szerk.)

és morzsák és ki tudja, még mi. Minden be van borítva mindennel.”

Biel azt is elmesélte, hogy Silas éppen a kétévesek legrosszabb korszakát éli, ráadásul azt sem lehet elmondani, hogy jó alvó lenne. „Aki fel meri ébreszteni a gyerekemet az éjszaka közepén, még ha véletlenül is, az számomra halott ember. Ha eljössz hozzám és valami őrültség folytán túl nagy zajt csapsz, például feltekered a zenét – nos, kívül tágasabb.”

Ja, és a hároméves kor még ennél is rosszabb – derül ki a fenti beszélgetésből. Olyan, mint egy korai kamaszkor. De azért Jessica némi bűntudattal beszélt erről:

Igazából annyira cuki. És vicces
tette hozzá a rend kedvéért.

Hát persze, melyik kisgyerek nem az?

Itt nézhetitek meg Jessica Biel szereplését a tévéműsorban:

Ha már a cukiságnál tartunk... nézzétek meg ezeket az elképesztő fotókat!