Kristen Bell hiperegyszerű autós hackje, amivel bárki biztonságban tudhatja a gyerekeit

Kristen Bell hiperegyszerű autós hackje, amivel bárki biztonságban tudhatja a gyerekeit
Forrás: Instagram

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A Jégvarázs és a Rossz anyák című filmekből ismert színésznő sógornőjétől leste el ezt a frappáns trükköt.

Kristen Bell igazi anyatigris: mindent megtesz azért, hogy lányai, Lincoln (4) és Delta (2), akiket férjével, Dax Shephard színésszel közösen nevelnek, biztonságban legyenek. Korábban kikelt már az oltásellenességgel szemben, most pedig egy egyszerű trükköt osztott meg az instagramján: egy fotót, amelyen pusztán két gyerekkéz látható az autó oldalán.

Kezeket a körre! – ez a mondat hangzik el, valahányszor kiszállunk az autóból. A Kezeket a körre! szabály (a kör a tankajtónak felel meg) a zseniális sógornőm találmánya, és eddig mindig biztonságban tartotta a gyerekeimet a forgalomtól, miközben én kipakoltam a csomagtartót

- írja Kristen.

A módszer egyébként nem újkeletű: egy speciálisan erre a célra kifejlesztett mágnest is lehet kapni kéznyomatmintával, amelyre az autóból kiszálló gyerek rátapaszthatja a kezét.

Kristen Bell korábban egy utazási trükköt is megosztott: mit tegyünk, ha elszakad a nadrágpelenka egy repülő utasterében? Egyszerűen csomózzuk össze a szélét hajgumival.


Még több hasonló hack – kattints a galériára!

Nézd meg a galériánkat> 45 kép
45 apuka-hack, amitől rögtön könnyebb lesz szülőnek lenni

huffingtonpost.com

Így spórolhatsz a babaholmikon - 6 okos tipp

Néhány hasznos tipp édesanyáktól, hogy ők miként tudtak spórolni a babaholmik beszerzésekor!

10 apróság, amivel nap mint nap megerősítheted a házasságodat

Úgy érzed bármit kibír a kapcsolatotok? Akkor most adunk még néhány ötletet, hogy nap mint nap erősíthessétek ezt a köteléket!

8 dolog, amit csak egy bormániás érthet

Ha a kedvenc italodnak egyértelműen meg tudnád nevezni a bort, akkor bizony a bormániások népes táborába tartozol. Ha pedig ide tartozol, akkor a következő néhány dolog egyáltalán nem lesz ismeretlen számodra.

8 dolog, amit valószínűleg nem tisztítasz ki elég gyakran

Sminkecset, ágynemű, mobiltelefon… naponta használod őket, hagyod, hogy felgyűljön rajtuk/bennük a piszok, nyüzsögjenek láthatatlan kis kórokozók… Vagy nem? Olvasd el, melyik hétköznapi holmidat milyen gyakran kellene kipucolnod.

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft