Az anyuka, aki tánccal próbálta megindítani a szülést, most pár hónap után újra végigtáncolja ugyanazt – immár a babával

Az anyuka, aki tánccal próbálta megindítani a szülést, most pár hónap után újra végigtáncolja ugyanazt – immár a babával

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

É

És máris milyen lapos a hasa! Ez egyszerűen nem ér! :)

2017 februárjában Gemma Marin spanyol színésznő és táncosnő videóra vette, ahogyan partnerével, Israel Duffus bokszolóval együtt táncolnak egy jót. Ekkor 33 hetes terhes volt.

Néhány héttel később Gemma és Israel újra táncoltak – így próbálták rávenni magzatukat, hogy szülessen már meg végre.

Már mindent megpróbáltunk! Fűszeres saláták, teák, séta, szex, csokoládé... Tegnap még egy újabb táncot is bevetettünk! Alexandra egyszerűen túl kényelmesen érzi magát odabent

- írja az Instagramon.

A videókat rengetegen megosztották, úgyhogy Gemma és párja vérszemet kaptak és újra eltáncolták a híressé vált koreót! Az azóta világra jött csecsemő ezúttal babahordozóban vett részt a buliban.

Hogy még nyilvánvalóbb legyen, ez tényleg ugyanaz a tánc, az új videóban összevágva látjuk a régi és az új felvételeket: hol még nagy hassal, hol a szülés után, felháborítóan vékony derékkal rázza formás csípőjét a fiatal anya. A ruhák ugyanazok, mint az első videóban, sőt, Israelnek még az alsónadrágja is majdnem pont annyira látszik ki a mackónadrág alól, mint az első alkalommal.

Olvasd el ezt is!

A friss anyuka egyik célja természetesen az, hogy megossza a tánc szeretetét a lányával. Kíváncsiak vagyunk, termékeny talajra hull-e majd az igyekezet – vagy a kis Alexandra igazi lázadó lesz?

huffingtonpost.com

10+4 dolog, amire mindenképp kérdezz rá, amikor megnézel egy lakást

Szinte minden ingatlanvásárlást követően kiesik egy kisebb vagy nagyobb csontváz a szekrényből. Pontokba szedtük, mit érdemes megkérdezni az eladótól vagy az ügynöktől, és azt is, mire térjen ki a figyelmed egy helyszíni szemlén.

Pocsék szülő lennék? – Te mit csinálsz, ha a gyerekeid nem hallgatnak rád?

Egy anyuka vallomása: Valami nagyon fura dolog zajlik az otthonunkban...

Így spórolj a hétköznapokban: rengeteg pénztárcakímélő tipp az életed 6 területén

Ugye veled is előfordult már, hogy kevesebb pénzed maradt a hónap végére, mint amennyire számítottál? Esetleg sorozatosan előfordul? Pedig spórolni nem olyan nehéz, mint gondolnád: kis odafigyeléssel és néhány trükkel havonta akár több tízezer forinttal több maradhat a zsebedben.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Hűsítő nyári akciónk: 3 lapszám most csak 1185 Ft

Csak 1185 Ft