Az anyuka, aki tánccal próbálta megindítani a szülést, most pár hónap után újra végigtáncolja ugyanazt – immár a babával

Az anyuka, aki tánccal próbálta megindítani a szülést, most pár hónap után újra végigtáncolja ugyanazt – immár a babával

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

É

És máris milyen lapos a hasa! Ez egyszerűen nem ér! :)

2017 februárjában Gemma Marin spanyol színésznő és táncosnő videóra vette, ahogyan partnerével, Israel Duffus bokszolóval együtt táncolnak egy jót. Ekkor 33 hetes terhes volt.

Néhány héttel később Gemma és Israel újra táncoltak – így próbálták rávenni magzatukat, hogy szülessen már meg végre.

Már mindent megpróbáltunk! Fűszeres saláták, teák, séta, szex, csokoládé... Tegnap még egy újabb táncot is bevetettünk! Alexandra egyszerűen túl kényelmesen érzi magát odabent

- írja az Instagramon.

A videókat rengetegen megosztották, úgyhogy Gemma és párja vérszemet kaptak és újra eltáncolták a híressé vált koreót! Az azóta világra jött csecsemő ezúttal babahordozóban vett részt a buliban.

Hogy még nyilvánvalóbb legyen, ez tényleg ugyanaz a tánc, az új videóban összevágva látjuk a régi és az új felvételeket: hol még nagy hassal, hol a szülés után, felháborítóan vékony derékkal rázza formás csípőjét a fiatal anya. A ruhák ugyanazok, mint az első videóban, sőt, Israelnek még az alsónadrágja is majdnem pont annyira látszik ki a mackónadrág alól, mint az első alkalommal.

Olvasd el ezt is!

A friss anyuka egyik célja természetesen az, hogy megossza a tánc szeretetét a lányával. Kíváncsiak vagyunk, termékeny talajra hull-e majd az igyekezet – vagy a kis Alexandra igazi lázadó lesz?

huffingtonpost.com

Már most kivagdostam mindet: ezek lesznek a leghasznosabb háztartási termék kuponok a Joy-napokon

Minden alkalommal összeválogatom a füzetből az általam kedvelt háztartási cikk kuponokat és feltankolom a szekrényt tisztítószerekkel, mosáshoz szükséges holmikkal. És ti?

Számok, tények: 10 érdekes adat a transzneműségről

Avagy itt tartunk a transz emberek elfogadottsága tekintetében 2017-ben.

Pásztory Dóra: A tűzpiros körömlakk dicsérete

A kétszeres paralimpiai bajnok most arról beszél, hogy azon a kézen fontos csak igazán a manikűr, amelyen nincs meg feltétlenül mind az öt ujj. Részlet a novemberi Éva magazinban megjelent írásból.

Így téliesítsd a kertedet: 8 tipp

Muszáj egy kicsit előkészíteni a kertet a télre, hiszen annyit dolgoztál vele egész évben, annyi energiát fektettél bele, nem hagyhatod a következő néhány hónapra parlagon....

Durva: minél több feldolgozott ételt eszel, annál több műanyag és üveg kerül a szervezetedbe

Persze eléggé nyilvánvaló, hogyan kell felvenni a harcot a szennyezett ételekkel szemben... Nézd meg a videót!

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft