Csak erős idegzetűeknek! Anyuka brutál fotón szemlélteti, miért nem "megúszós" folyamat a császármetszés a természetes szüléshez képest

Csak erős idegzetűeknek! Anyuka brutál fotón szemlélteti, miért nem "megúszós" folyamat a császármetszés a természetes szüléshez képest
Forrás: Getty Images

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A császármetszés sem minden esetben a könnyebbik út...

Évtizedek óta folyik az ádáz vita a választott császármetszésről – helyes-e, hogy az anya a természetes szüléstől való félelmében inkább a műtét mellett dönt. És még inkább kérdéses, oké-e, hogy az orvos ebbe beleegyezik. Most egy ausztrál édesanya, Olivia White egy ritkán hangoztatott nézőpontot villant fel, ugyancsak szemléletesen illusztrálva: nevezetesen, hogy azért a császármetszés sem maga a nirvána, a szülést minden anya megszenvedi, akárhogyan hozza is világra a magzatát.

Hogy illusztrálja, mit tesz a császármetszés a szülő nő testével, lefotózta magát néhány órával a műtét után – nem valami szívderítő látvány, az biztos! Viszont amit ír az Instagram-fotó mellé, az fölöttébb gondolatébresztő:

Nézzétek, én tudom, hogy jobb szögből is fotózhattam volna magam (vagy mégsem?? 😂 ), de hát ki ne készítene magáról szelfiket órákkal a szülés után, hogy az egész világ lássa, hol nyitották fel a testedet és ráncigáltak ki belőle egy másik embert 🙋🏼… Ez a valóság, így néz ki egy has néhány órával a császármetszés után.

Ha bárki azt hiszi, hogy ez a könnyebbik út, próbáljon csak meg elképzelni egy 15 centi széles hasadékot a testén, ami úgy néz ki, mint egy kibelezett cápa, amelynek a beleiben még ott vannak a szörfös 🏄🏼 földi maradványai, akit megevett!

Azután összevarrták egy halászhálóval, miközben úgy érzed magad, mint ha a beleid épp ki akarnának szökni! Persze, minden 🌈 és 🍭 , egészen addig, amíg az érzéstelenítő el nem veszti a hatását. Utána úgy vagy, mint akit elütött egy busz 🚌, ami utána tolatva is neked ment, hogy biztosan el legyél ütve. Ha nem méred az időt, amíg az Endone hatása elmúlik, akkor egész biztosan tudni fogod, hogy élsz (miközben azt kívánod, bárcsak halott lennél �️), és mindennek a tetejébe biztos vagy benne, hogy mostantól egész életedben nagyibugyit fogsz viselni a derekad körül, mert a puszta gondolat, hogy bármi a beleid és a vulvád közötti kanyonban végződjön, a rémálom minősített esete. 👻🙅🏼 Akinek valaha volt császármetszése, tudja, hogy örökre függeni fog a a plasztikai műtétekről szóló valóságshow-któl és az alakformáló fehérneműktől, mert az életedet mostantól ez a forradás határozza meg… 🙄 De az összes testhez tapadó Kookai-ruha szerelmére, amit a terhességem alatt vettem, és amikben most úgy nézek ki, mint ha kenguruerszényem lenne, nem változtatnék semmit! Mert enélkül 👶🏼 a babáim nem lennének itt… továbbá felteszem, hogy ha A-tól B-ig vágtak volna fel [a gátmetszésre gondol – a szerk.], az rosszabb lenne. 😷🤕


A posztot több ezren lájkolták és kommentelték. Neked mi a véleményed?

Egyetértesz a poszt szerzőjével a császármetszés kapcsán?

Teljes neved
E-mail címed
Üzenet *
(10 - 10000 karakter)
Elfogadom az adatkezelési elveket !
Sikeres elküldés!
Ez történik a testeddel, ha minden nap megeszel egy kanál mézet

Ahogyan elérkeztek a hűvösebb napok, a kuckózós őszi esték, te is szívesebben kortyolsz meleg teát egy kis mézzel? Ez maradjon is így, hiszen a méz szuper dolog – de tudod, miért is érdemes fogyasztani?

Új történelmi drámát készített Mészáros Márta

És mint tőle megszokhattuk, az Aurora Borealisnak is nők a főszereplői.

A várandós Katalin hercegnét megtáncoltatja egy játékmackó – nézd meg a fotókat!

Pedig a múltkor még minden programját lemondta a hercegné a terhességi hányás miatt, amiben harmadjára is szenved.

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft