Végre megszólalt! Liv Tyler kendőzetlenül mesél arról, milyen háromgyerekes anyának lenni

Borítókép: Végre megszólalt! Liv Tyler kendőzetlenül mesél arról, milyen háromgyerekes anyának lenni
A 40 éves színésznő kislánya, Lula még egyéves sincs.

Az Egyesült Államokban anyák napja május második vasárnapjára esik, úgyhogy épp időben jött ki ez a kampányfotósorozat, amelyben néhány világhírű színész és modell anyuka, például Liv Tyler, Jurnee Smollett-Bell, Coco Rocha és Candice Swanepoel szerepelnek. A kampány ugyanis a Gap és az Every Mother Counts civilszervezet együttműködésében készült, és célja, hogy minden anyának joga és lehetősége legyen a biztonságos terhességre és szülésre.

A fotózás kapcsán Liv Tyler végre-valahára megosztotta rajongóival tapasztalatait az anyaságról most, hogy már három gyerek édesanyja (Milo 2004-ben született még az első házasságából, és jelenleg a második férjével, David Gardnerrel két kisgyereket nevelnek: Sailor 2015-ben, Lula 2016-ban született).

Erős és nagyon mély élmény. Végül is úgy ismered a gyerekeidet, mint senki mást, és ők is téged. Szavak nélkül is megértitek egymást – nézésekkel, hangokkal, érzésekkel. Nagyon egyedi élmény ez a gyereknek, mert mind annyira mások, tehát a kapcsolatod velük is egyenként különböző, nem beszélve azokról a kis apróságokról, amelyek összekötnek titeket. Az a kihívás az anyaságban, hogy mindannyiuknak megadd azt az időt, amire szükségük van.
mondja Liv arról, hogy milyen nehéz differenciáltan foglalkozni a három gyerekkel. Ugyanakkor az anyaság rengeteg mindenre megtanította:
Anyaként erősebb lettem és jobban megismertem magam, mint valaha. Felébredt bennem a vágy, hogy jól akarjam csinálni. Egyfolytában inspirációkat kapok más anyáktól – dolgozó anyáktól, otthon ülő anyáktól, mindenféle anyáktól – és hálás vagyok, hogy meg tudom valósítani az álmaimat, ami az anyaságot illeti, miközben a kreatív és szakmai életem is kielégít.
Balról jobbra: Leo Bird, Cass Bird, Ali Bird, Mae Bird, Sailor Gardner, Liv Tyler, Lula Gardner, Candice Swanepoel, Anacã Nicoli, Ioni Conran, Coco Rocha, Hunter Bell és Jurnee Smollett-Bell.

A fotózásról videó is készült: