Kormos Anett levelet írt a Jézuskának

Kormos Anett levelet írt a Jézuskának

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A levél, amely még egy kősziklát is megindítana, teljes terjedelmében a decemberi Éva magazinban olvasható. Neked megvan már?

Bár tényleg hálás vagyok neked a jó sorsomért,azért mégsem vagyok teljesen elégedetta kettőnk közti munkamegosztással.Ami azt illeti, csapatmunkában nagyon isvan hová fejlődnöd. Mert nézd csak meg,hogyan zajlik a karácsony! Te henyélsz otthon,a felhők között, közben pedig íródnakneked a levelek. Íródnak. Igen, igen. A gyerekek„kívánási” tehetsége ugyanis nemcsakakkorra bontakozik ám ki, amikorramegtanulnak írni (erről meg apáddal váltanéknéhány szót, de majd legközelebb),hanem sokkal korábban. Ők már akkor
pontosan tudják, mit fognak tőled levélbenkérni, amikor még azt sem tudják, mi aza levél. És ilyenkor a levelet nem ők írjákmeg az édes kis praclijukkal, hanem odamenneka leghűségesebb rabszolgájukhoz(vagyis az anyjukhoz), picit megriszáljákmagukat, mire az amúgy is puha lelkű rabszolgaszinte cseppfolyóssá válik, kezébenyomják a tollat, és diktálni kezdenek.Szinte kivétel nélkül ugyanazt.

,kormos anett,kormos anett jézuska,kormos anett éva magazin,kormos anett karácsony,kormos anett advent,kormos anett gyereknevelés,

Kormos Anett további írásait itt olvashatod. Egyik viccesebb, mint a másik!

Hogy egész pontosan mit diktálnak a gyerekek a Jézuskának és mit kér ehhez képest felnőtt fejjel Anett, nos, azt elolvashatod a decemberi Éva magazinban!

Vicces és hátborzongató: Apuka valóságossá változtatja kisfia rajzait

Sokat nevetnénk, ha a gyerekrajzok állatai úgy néznének ki élőben is, mint a papíron!

15 tök egyszerű dolog, amiért a balkezesek örömtáncot járnának

Örömünkben táncra perdülnénk, ha ezek a holmik alapból elérhetőek lennének a balkezesek számára is! Ugye ti is?

Melyik típusú szempillaspirál a legjobb a te szempilláidra?

Hosszú de gyér? Rövid és sűrű? Nagyon világosszőke? Válaszd a megfelelő szempillaspirált!

Elhunyt a legendás magyar színésznő

Galériánkban felidézzük a gyönyörű színésznő legemlékezetesebb filmszerepeit.

3 ellenállhatatlan forró csoki recept

3 durván ellenállhatatlan és abbahagyhatatlan forró csoki recept következik. Mi szóltunk.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Dupla ajándék magadnak: Éva Advent különszám kedvezményes Éva-előfizetéshez! Fizess elő egy évre az Éva magazinra, és mi megajándékozunk egy ÉVA ADVENT különszámmal! Most mindez 40 százalék kedvezménnyel 7645 Ft helyett csak 4590 FT!

Csak 4590 Ft