A karácsonyi ebéd közepén jelentettem be, hogy elválok

A karácsonyi ebéd közepén jelentettem be, hogy elválok

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

E

Egyszerre megrendítő és olvasmányos igaz történet az Éva magazin decemberi számában! Olvass el belőle egy részletet online

Mindig szerettema karácsonyt, ragaszkodtama családi hagyományokhoz.A mai napig szégyellem,hogy a bennem ketyegőidőzített bombát ponta szeretet ünnepén hagytamfelrobbanni, mégsem tudomelképzelni, hogy másképp isalakulhatott volna. K. Ádámtörténetét Molnár Fruttajegyezte le

Az egész karácsonyi készülődéstvégigveszekedtük. A karácsonyeste– a csillagszórózás, a mennybőlazangyal,az ajándékosztás és a vacsora után – sűrűkönnyhullatással telt Mariann részéről. Ülta tévé előtt, elszipogott egy százas csomagzsebkendőt valami romantikus családi filmen.Demonstratíve. Én meg órákig raktam a fémépítőta gyerekkel, és nem ültem le mellé,szintén demonstratíve. Másnap, ahogy mindenévben, a szüleimhez mentünk karácsonyiebédre. Anyám – ahogy minden évben – kitettmagáért, nyolcféle kaja, sütemény, ital vártbennünket. Amikor körbeültük az asztalt ésapám megérdeklődte, hogy mi újság felénk,kattant valami az agyamban.

– Elválunk – mondtam két kanál halászlé között,olyan hangon, mintha a hétvégi meccseredményét közöltem volna.

Hogy mi történt ezután – nem beszélve a fordulatos előzményekről –, azt a decemberi Éva magazinban olvashatod el.

Védd meg a bőrödet a téli hidegtől: 3 szuper trükk

Nem nehéz megóvni a bőrödet a tél hatásaitól.

A legjobb tanács, ami egy szexmentes házasságban élő páron segíthet

Ezt a videót minden szexuális és/vagy intimitásbeli problémákkal küzdő párnak meg kellene néznie.

A Kardashian-West páros 10 legcikibb outfitje

Nem elég, hogy sokszor nem öltöznek egymáshoz a nyilvános megjelenéseik alkalmával, de külön-külön is siralmasan néznének ki ezekben a cuccokban!

5 trükk tanuláshoz, amit minden hallgatónak ismerni kell!

Itt a vizsgaidőszak! Ha semmi motivációd a tanulásra, próbáld ki ezeket a trükköket!

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Dupla ajándék magadnak: Éva Advent különszám kedvezményes Éva-előfizetéshez! Fizess elő egy évre az Éva magazinra, és mi megajándékozunk egy ÉVA ADVENT különszámmal! Most mindez 40 százalék kedvezménnyel 7645 Ft helyett csak 4590 FT!

Csak 4590 Ft