A Tindstagram a férfiak új ismerkedési módszere, és lehet, hogy már te is megtapasztaltad ezt!

Borítókép: A Tindstagram a férfiak új ismerkedési módszere, és lehet, hogy már te is megtapasztaltad ezt!
Már csak az a kérdés, hogy ki örül ennek egész pontosan. A joy.hu cikke.

A Tinder sikere részben éppen abban rejlik, hogy nem tudsz bárkitől üzenetet kapni; ahhoz, hogy beszélgetést kezdeményezzen veled egy srác, mindenképpen párba kell állnotok. Ergó, már az első köszönés előtt nyilvánvaló mindkettőtök számára, hogy fotók alapján szimpatikusak vagytok egymásnak. Noha biztosan te is megtapasztaltad már azt, hogy hiába kölcsönös a vonzalom a képeket látva, a pasi sosem ír rád ezt követően. Erről nemrég magyar srácokat is megkérdeztünk, ők pedig elmesélték, miért húznak valakit jobbra, ha sosem írnak aztán üzenetet.

Akad azonban egy másik, nem túl szimpatikus dolog is, amit valószínűleg te is tapasztaltál már Tinder-felhasználóként, és ami épp az imént említett probléma szöges ellentéte. Ez pedig találó néven a Tindstagramming! Tegyük fel, hogy az app feldob neked egy srácot, aki a képek alapján nem az eseted, így balra húzod, és nézelődsz tovább. Igen ám, de eltelik egy kis idő, és Instagramon üzeneted érkezik, méghozzá épp tőle! Mióta a Tinder engedi, hogy az Insta-profilodat összekapcsold az appal, sokkal könnyebben rád találnak az emberek a közösségi oldalon, és hiába az elutasító X, mégis megpróbálnak beszélgetni veled. Ami őszintén szólva kimeríti a zaklatás kategóriáját, nem?

A Twitteren már többen is megosztották ezzel kapcsolatos tapasztalataikat:

"Szinkronizáltam az Instagramomat a Tinder-fiókommal, és úgy tűnik, a chicagói srácok szerint ez azt jelenti, hogy 'írj privát üzenetet ott, ha nem lennénk párok.'"

"Az Instagram-üzenetek mappám tele van olyan férfiakkal, akiket nem húztam jobbra a Tinderen."

"Tudod, mi történik, amikor egy csávót balra húzol a Tinderen? Rád ír az Instagramon."

Noha a férfiak valószínűleg úgy gondolják, így lenne esélyük esetleg randira hívni a kiszemelt lányt, valljuk be, ez nem annyira oké így, és már csak ezért is nagyon kicsi az esélye annak, hogy ezzel a módszerrel sikerrel járjanak. Sőt, mivel a lányok ezt már tolakodónak érzik, és inkább nem válaszolnak a levélre.

Te kaptál már Instán üzenetet olyan sráctól, aki Tinderen talált rád?
Igen, nem is egyszer.
Nem, még sosem írtak rám így.
Instán nem, de Facebookon már volt erre példa.

Ha a Tindstagram-jelenség számodra is okozott már problémát, az alábbi galériát is érdemes megnézned, ugyanis biztos, hogy nem bírod ki a fotókat nevetés nélkül végignézni!