Hol van a gyűrű az ujjadról, drágám? Ezért nem hordják a férfiak a jegygyűrűjüket

Hol van a gyűrű az ujjadról, drágám? Ezért nem hordják a férfiak a jegygyűrűjüket
Forrás: Getty Images

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

N

Nem biztos, hogy azonnal rosszra kell gondolni...

Sosem voltam az a típus, aki odáig van az ékszerekért. Persze voltak időszakok az életemben, amikor többet is hordtam egyszerre, de olyanok is, amikor el sem tudtam viselni őket. Így aztán nem is esett nehezemre soha megérteni, ha egy férfi azt mondta, ő nem hord ékszereket, így minden bizonnyal a jegygyűrűjét sem túl szívesen viselné napi szinten. Ha képzeletben végignézem a szűk családom férfitagjainak kezét, bizony 5 férfiból csak 1 esetében van olyan képem, hogy biztosan tudom, ő hordja a szerelme zálogául szolgáló szimbólumot. Fogadtam is magamban, mielőtt férjhez mentem, hogy az én szerelmem vajon majd hordani fogja-e a közös gyűrűnket. Nos, igazam lett: egyszer hordja, egyszer pedig nem. Bár ami azt illeti, a nem állapot felé billen inkább a mérleg nyelve az ő esetében.

Olvasd el ezt is!

Nem kérdőre vonás gyanánt, pusztán érdeklődésem kifejezéseképp megkérdeztem hát, miért nem hajlandó viselni az ékszert, és hogy mit tud arról, más férfiak miért nem szeretik hordani. Nagy meglepetésemre igen felkészült volt a témában, állítása szerint ez a kérdés már több barátjánál is felmerült otthon, így hát a fiús esték egyikén ők is szót ejtettek róla a haverokkal. Nos, íme a válasz(ok)!

Nézd meg a galériánkat> 5 kép
Ezért nem hordják a férfiak a jegygyűrűjüket

Tehát kár rossz előjelnek tekinteni, ha az imádott férfi nem hordja a karikagyűrűjét és jó tudni, hogy egy üres kéz nem mindig jelent szabad partit. A legjobb azonban, ha már rögtön az elején tisztázzuk egymással a karikagyűrű viseléséről való elképzelésünket, így egész biztosan elkerüljük a félreértéseket.

Az édesítők dzsungelében, avagy mi árt jobban, a cukor vagy a szacharin?

Az Éva magazin 2017/őszi Egészség különszámában olvashatsz a készételekhez használt 61 féle cukorról. Ám a többi édesítővel kapcsolatban is érdemes bővíteni az ismereteket.

Ezeket kéne máshogyan takarítanod a fürdőszobában, hogy egészséges maradj!

Az ember azt hinné, hogy bizonyos dolgokra ritkábban is ráfér a takarítás. Pedig nem.

Tudod, melyik romantikus filmből valók ezek a vicces jelentek? – Töltsd ki a KVÍZT!

Töltsd ki a kvízt és írd meg, hányat tudtál helyesen a válaszok közül!

Mihez kezdj, ha transznemű vagy? És ha a gyerek az?

Hova fordulhat, milyen lehetőségei vannak itthon annak, aki úgy érzi, rossz testbe született? Részlet a novemberi Éva magazinban megjelent összeállításból.

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft