"Leveled jött!" – 7 stílusos őszi kiegészítő az otthonodba

"Leveled jött!" – 7 stílusos őszi kiegészítő az otthonodba
Forrás: zarahome.com

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

E

Ezek az őszi dekorcuccok tetszenek nekünk.

Mindjárt "itt van az ősz, itt van újra", te pedig biztosan nem bírod ki, hogy ne cisnosítgasd kicsit ennek az évszaknak megfelelően az otthonodat. Persze miért is ne tennéd, főleg, ha már most szebbnél szebb kiegészítőket rejtenek a lakberendezési boltok polcai, Nekünk az eddigi felhozatalból leginkább a falevél mintájára készült lakásdíszek tetszettek, így most ezek közül hoztunk egy kis válogatást, és azt is odaírjuk, hogy hol szerezheted be őket. Jó böngészést!

Nézd meg a galériánkat> 7 kép
Ezért nem ülhetett Meghan Markle és Harry herceg egymás mellé az egyik első közös szereplésükön a nyilvánosság előtt

Gyakorlatilag jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Harry herceg és barátnője, Meghan Markle színésznő. Az esemény, amelyen minderre sor kerülhetett csaknem egy évvel azután, hogy fény derült a kapcsolatukra, az Invictus játékok volt Torontóban, amelyet Harry alapított 2014-ben és amely egy paralimpia jellegű sportverseny különböző hadseregekben megsérült veteránoknak.

A nap tippje: telefontisztító gép, mert a mobilod koszosabb, mint a vécéd, csak hogy tudd

A telefon a legkevésbé higiénikus tárgy körülöttünk, mert nemcsak állandóan a kezünk ügyében van, hanem az akkumulátorának köszönhetően melegebb hőmérsékletű is, mint mondjuk a slusszkulcsunk, tehát könnyebben tenyésznek rajta a baktériumok.

Kövess minket

Spórolj ősszel is!

Csak 1185 Ft