11 pozitív mondat, amit minden gyereknek hallania kéne a szüleitől

11 pozitív mondat, amit minden gyereknek hallania kéne a szüleitől
Forrás: brightside.me

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

Amikor csak tehetjük, jó mintát kell továbbadnunk nekik.

A megszámlálhatatlan szó és mondat között, amit a gyerekeinknek mondunk, bizony megbújnak azok is, amelyeket építő, támogató, fejlesztő hatásuk miatt még többet kéne hangoztatnunk. Hogy miért? Mert a gyerekek tőlünk várják a visszaigazolást minden cselekedetükre, figyelik a megerősítést arról, hogy ha valamit jól, és a helyreigazítást arról, ha valamit kicist rosszabbul csináltak. Mi szülők vagyunk az első számú mintájuk, így ha azt szeretnénk, hogy a pozitív kommunikációt, visszacsatolást, megjegyzéseket raktározzák el, akkor nekünk is tudatosabban kell eljárnunk, amikor épp tanítunk, fegyelmezünk vagy útba igazítunk. Most egy remek kis rajzos sorozat segítségével szeretnénk még inkább nyomatékosítani, hogy mely élethelyzetekben, szituációkban lenne érdemes jobban résen lennünk.

Nézd meg a galériánkat> 11 kép
11 pozitív mondat, amit minden gyereknek hallania kéne a szüleitől

brightside.me

Ezért nem ülhetett Meghan Markle és Harry herceg egymás mellé az egyik első közös szereplésükön a nyilvánosság előtt

Gyakorlatilag jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Harry herceg és barátnője, Meghan Markle színésznő. Az esemény, amelyen minderre sor kerülhetett csaknem egy évvel azután, hogy fény derült a kapcsolatukra, az Invictus játékok volt Torontóban, amelyet Harry alapított 2014-ben és amely egy paralimpia jellegű sportverseny különböző hadseregekben megsérült veteránoknak.

A nap tippje: telefontisztító gép, mert a mobilod koszosabb, mint a vécéd, csak hogy tudd

A telefon a legkevésbé higiénikus tárgy körülöttünk, mert nemcsak állandóan a kezünk ügyében van, hanem az akkumulátorának köszönhetően melegebb hőmérsékletű is, mint mondjuk a slusszkulcsunk, tehát könnyebben tenyésznek rajta a baktériumok.

Kövess minket

Spórolj ősszel is!

Csak 1185 Ft