Nyárvégi tennivalók otthon, amiket hétvégén a legjobb elkövetni

Nyárvégi tennivalók otthon, amiket hétvégén a legjobb elkövetni
Forrás: Getty Images

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

O

Otthoni teendők mindig akadnak bőven, a nyár vége felé pedig különösen!

Egy szempillantás alatt elrepül a nyár, és szép lassan átveszi a helyét a hűvösebb, ám cseppet sem szomorú időszak, amikor ugyan már többet vágyunk bent lenni az otthonunkban, de még ki-kicsábít bennünket a természet mondjuk egy kellemes kertészkedés erejéig. Nem is bánjuk, hogy elérkezik az év ezen időszaka, mert igazán szeretünk sürögni-forogni a ház körül, megint kicsit átalakítani a lakókörnyezetünket, új színt adni mindennek, ami körülvesz bennünket. Mi ezeket a nyárvégi teendőket sosem szoktuk kihagyni, így az idei nyári hétvégeken is sort kerítünk rájuk.

Olvasd el ezt is!
Nézd meg a galériánkat> 6 kép
Nyárvégi tennivalók otthon, amiket hétvégén a legjobb elkövetni
Ezért nem ülhetett Meghan Markle és Harry herceg egymás mellé az egyik első közös szereplésükön a nyilvánosság előtt

Gyakorlatilag jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Harry herceg és barátnője, Meghan Markle színésznő. Az esemény, amelyen minderre sor kerülhetett csaknem egy évvel azután, hogy fény derült a kapcsolatukra, az Invictus játékok volt Torontóban, amelyet Harry alapított 2014-ben és amely egy paralimpia jellegű sportverseny különböző hadseregekben megsérült veteránoknak.

A nap tippje: telefontisztító gép, mert a mobilod koszosabb, mint a vécéd, csak hogy tudd

A telefon a legkevésbé higiénikus tárgy körülöttünk, mert nemcsak állandóan a kezünk ügyében van, hanem az akkumulátorának köszönhetően melegebb hőmérsékletű is, mint mondjuk a slusszkulcsunk, tehát könnyebben tenyésznek rajta a baktériumok.

Kövess minket

Spórolj ősszel is!

Csak 1185 Ft