9 Jane Austen-regény ihlette utónév, amit már te is adhatsz a gyerekednek

9 Jane Austen-regény ihlette utónév, amit már te is adhatsz a gyerekednek
Forrás: imdb.com

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

M

Mit szólnál, ha a gyereked egy igazi regényhős nevét viselné?

A magunk részéről odáig vagyunk Jane Austen összes művéért, sőt, még az azokból készült filmadaptációkért is. Mindig is csodálatosan csengtek számunkra a regényekből oly jól ismert keresztnevek, amelyek nálunk kevésbé gyakoriak az anyakönyvezhető nevek sorában. Mostanra azonban már annyi, de annyi átfedés van az idegen nyelvekből átvett keresztnevek "piacán", hogy könnyűszerrel találunk magunknak, pontosabban gyermekünknek egy igazán elegáns, angolosan csengő utónevet. Válogatásunkban most néhány olyan női és férfinevet gyűjtöttünk össze, amely helyet kapott valamely sokat olvasott kötetben, és ezek közül akár már magyarként is válogathatunk.

Nézd meg a galériánkat> 9 kép
9 Jane Austen regény ihlette utónév, amit már te is adhatsz a gyerekednek

purewow

Ezért nem ülhetett Meghan Markle és Harry herceg egymás mellé az egyik első közös szereplésükön a nyilvánosság előtt

Gyakorlatilag jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Harry herceg és barátnője, Meghan Markle színésznő. Az esemény, amelyen minderre sor kerülhetett csaknem egy évvel azután, hogy fény derült a kapcsolatukra, az Invictus játékok volt Torontóban, amelyet Harry alapított 2014-ben és amely egy paralimpia jellegű sportverseny különböző hadseregekben megsérült veteránoknak.

A nap tippje: telefontisztító gép, mert a mobilod koszosabb, mint a vécéd, csak hogy tudd

A telefon a legkevésbé higiénikus tárgy körülöttünk, mert nemcsak állandóan a kezünk ügyében van, hanem az akkumulátorának köszönhetően melegebb hőmérsékletű is, mint mondjuk a slusszkulcsunk, tehát könnyebben tenyésznek rajta a baktériumok.

Kövess minket

Spórolj ősszel is!

Csak 1185 Ft