Ez a négy csillagjegy esik a leghamarabb szerelembe – A tiéd köztük van?

Borítókép: Ez a négy csillagjegy esik a leghamarabb szerelembe – A tiéd köztük van?
Van, akinek idő kell hozzá, míg mások az első pillanatban képesek szerelembe esni. Akárhogyan is van, ez a négy csillagjegy határozottan a második táborba tartozik.

A csillagjegyed alapján rengeteg érdekességet kideríthetsz magadról, kezdve a Disney-lelkitársadtól egészen a hozzád passzoló fehérneműig. Így nem csoda, hogy a szerelemben is sokat elárul rólad az, hogy pontosan mikor születtél. Míg egyesekben csak hosszas ismerkedés után alakulnak ki mély érzések, addig akadnak olyanok is, akik már egyetlen óra után fülig szerelmesnek érzik magukat. Ők azok, akik kijelentik a legjobb barátnőjüknek, hogy most aztán jó darabig nem akarnak randizni. Azután ők azok, akik ezt hirtelen el is felejtik, ha megismerkednek egy helyes pasival.

Sőt, ők azok, akik hisznek a szerelemben, méghozzá első látásra. Érthető, hiszen megtapasztalták már, milyen az, amikor ismeretlenül erős vonzalmat éreznek valaki iránt, és nem találnak rá magyarázatot. A horoszkópodból még arra is lehet következtetni, te melyik csoportba tartozol: ez a négy csillagjegy ugyanis nagyon könnyen lesz szerelmes!