4 fontos kérdés, amit fel kéne tenned az anyukádnak a szexről

4 fontos kérdés, amit fel kéne tenned az anyukádnak a szexről
Forrás: imdb.com

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

C

Ciki, vagy nem ciki: ezeket tudnod kell – és kész.

Úgy gondoljuk, hogy viszonylag kevesek tudnak vagy akarnak csak az édesanyjukkal beszélgetni a szexualitásról. Pedig ez a "vállalás" cseppet sem hiábavaló, hiszen nagyon sokat tanulhatnánk, profitálhatnánk is az ő már megszerzett tudásából. Még akkor is hasznos lehet számunkra, ha érthető okokból nem vagyunk nyitottak a szaftos részletekre, vagy az anyukánk nagyon zárkózott, esetleg szűkszavú a témában. Bármilyen életszakaszban legyünk is, jó, ha valakitől kérdezhetünk, segítséget kérhetünk, főként ha abban a valakiben maximális a bizodalmunk. Ha fontosnak tartod, hogy minél többet megtudj a a nőiességedről, az egészséges szexualitásról – vagy csak szimplán jó lenne egy tapasztaltabb személlyel beszélgetni a szexről, akkor azt mondjuk, ne félj megkérdezni az édesanyádat! A következő 4 pont rávilágít, hogy miért is lehet fontos vele elbeszélgetned a szexről.

Nézd meg a galériánkat> 4 kép
4 fontos kérdés, amit fel kéne tenned az anyukádnak a szexről
Ezek a hollywoodi sztáranyukák vállvetve küzdenek azért, hogy senkinek se kelljen választania, pelenkát vagy ennivalót vegyen-e a gyerekének

Úgy tűnik, Amerikában sincs mindenütt kolbászból a kerítés. Sok családnak nem telik pelenkára, ami nem csak higiéniai hátránnyal jár. Jennifer Garner, Kate Hudson, Jessica Alba, Kerry Washington is aktívan támogatja az ügyet.

Képzelet vs. valóság: ezt csinálja egy nap egy anyuka, aki otthon van a gyerekeivel

Ilyennek képzelhetik mások, és ilyenek valójában egy friss gyerekes anyuka mindennapjai.

Szoknyát viseltek a fiúk tiltakozásul ebben az iskolában...

Így vágtak vissza a vezetőségnek a rugalmatlanságukért cserébe...

Napi horoszkóp június 23.: a Kosok rátermettségüket bizonyítják, az Oroszlánok lehetőséget kapnak az előrelépésre

A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, mert ismét izgalmas dolgokat tartogatnak számodra a csillagok!

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Hűsítő nyári akciónk: 3 lapszám most csak 1185 Ft

Csak 1185 Ft