5 szerelmi lecke, amit Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolatából tanultunk

Borítókép: 5 szerelmi lecke, amit Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolatából tanultunk Forrás: Getty Images
Nem akarjuk elkiabálni, de mindeddig úgy tűnik, ők nagyon tudják, mi a jó házasság titka!

Az óceán innenső partján, sok-sok mérföld távolságból úgy tűnik, Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolata maga a tökély. Akár naponta posztolhatnánk róluk #familygoals hashtaggel. Persze, nem látunk be a színfalak mögé, hiába a megannyi Twitter-bejegyzés – nem tudjuk, hányszor kapnak össze egy nap a széthagyott zoknikon, vagy hogy ki a hisztisebb a kettő közül, vagy a féltékenyebb, vagy hogy mennyire viseli meg a kapcsolatukat a két pici gyerek. Illúzióban élünk velük kapcsolatban és szeretnénk meg is maradni ebben az álomvilágban.

Lehet, hogy csak mi vagyunk így ezzel, de nekünk sosem Brangelina volt az álompár, valahogy mindig sejtettük, hogy nem stimmel náluk valami, na de Blake és Ryan... tökéletes! Hiába a 11 év korkülönbség, hiába Ryan elfuserált házassága Scarlett Johanssonnal, a jelek azt mutatják, ez a párkapcsolat különleges. Abból, amit kifelé mutatnak, mi bizony tanultunk egyet s mást, amit talán a mi kapcsolatunkban is kamatoztatni tudunk.

Kattints hát végig a galériánkat (mert hát jó őket látni, nem igaz?) – a képek alatt soroljuk, milyen párkapcsolati leckéket tanultunk Blake-től és Ryantól!