Húha! Egy meglepő mód, ahogy a korod kihat a szexuális életedre

Húha! Egy meglepő mód, ahogy a korod kihat a szexuális életedre

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A filmekből úgy tudhatjuk, hogy minél több ideje vagytok együtt a pároddal, annál rosszabb lesz a kapcsolatotok az ágyban.

Nos, egy új kutatás szerint ez attól függ, hogyan közelíted meg a kérdést. A Journal of Sex Research című folyóiratban megjelent tanulmány szerint például minél idősebb egy pár, annál elégedettebbek a felek a szexuális életükkel. Igen, sokkal jobbnak értékelik, mint a fiatalok.

A kutatók egyébként 20 és 93 év közötti emberek kapcsolatát vizsgálták egy éven keresztül. Végül az eredményeket táblázatokban összegezték, hogy rájöjjenek, milyen összefüggés van az életkor és a szexuális elégedettség között.

Bár az első eredményekből az derült ki, hogy a szex minősége idővel romlik, arra is fény derült, hogy a mennyiséggel nincs semmi probléma, ráadásul sokkal inkább úgy érzik az idősebb párok, hogy kézben tudják tartani azt, mi történik az ágyban. Ennek hatására pedig sokkal kellemesebbnek érezték a szexet és elégedettebbek is voltak vele, minden szempontból pozitívabbnak értékelték, mint fiatalabb társaik. A szakértők arra is rávilágítottak, hogy évtizedenként 1.4 százalékkal nőtt az elégedettségi ráta a párok körében, ami elég meglepő, hiszen eddig sokan pont az ellenkezőjét feltételezték.

Ennek fényében azt mondhatjuk, hogy a jövő elég szexinek tűnik!

4 kiváló bluetooth hangszóró 20000 Ft alatt

A kényelmes és sokféle célra használható bluetooth hangszóró korunk egyik legtrendibb kütyüje, elmondjuk, miért.

Félelmetes, hogy mennyire hasonlít apukájára! Íme a legfrissebb fotók Heath Ledger lányáról

Matilda már 11 éves azóta, és megdöbbentően hasonlít híres édesapjára.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Rendkívüli előfizetési ajánlat az Éva 10. születésnapja alkalmából! A fele meg egy kicsi csak a tiéd! Most 60% kedvezménnyel, 6950 Ft helyett 2780 Ft-ért rendelheted meg egy évre az Éva magazint.

Csak 2780 Ft