Húha! Egy meglepő mód, ahogy a korod kihat a szexuális életedre

Húha! Egy meglepő mód, ahogy a korod kihat a szexuális életedre

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A filmekből úgy tudhatjuk, hogy minél több ideje vagytok együtt a pároddal, annál rosszabb lesz a kapcsolatotok az ágyban.

Nos, egy új kutatás szerint ez attól függ, hogyan közelíted meg a kérdést. A Journal of Sex Research című folyóiratban megjelent tanulmány szerint például minél idősebb egy pár, annál elégedettebbek a felek a szexuális életükkel. Igen, sokkal jobbnak értékelik, mint a fiatalok.

A kutatók egyébként 20 és 93 év közötti emberek kapcsolatát vizsgálták egy éven keresztül. Végül az eredményeket táblázatokban összegezték, hogy rájöjjenek, milyen összefüggés van az életkor és a szexuális elégedettség között.

Bár az első eredményekből az derült ki, hogy a szex minősége idővel romlik, arra is fény derült, hogy a mennyiséggel nincs semmi probléma, ráadásul sokkal inkább úgy érzik az idősebb párok, hogy kézben tudják tartani azt, mi történik az ágyban. Ennek hatására pedig sokkal kellemesebbnek érezték a szexet és elégedettebbek is voltak vele, minden szempontból pozitívabbnak értékelték, mint fiatalabb társaik. A szakértők arra is rávilágítottak, hogy évtizedenként 1.4 százalékkal nőtt az elégedettségi ráta a párok körében, ami elég meglepő, hiszen eddig sokan pont az ellenkezőjét feltételezték.

Ennek fényében azt mondhatjuk, hogy a jövő elég szexinek tűnik!

50 dolog, amit simán megtehetnél, ha nem aggódnál tovább a tested miatt

Nem azért, mintha hibás lennél azért, mert aggódsz. Csak hogy tudd.

Halloweeni partira rémisztő ufó szemet készíts! Ráadásul finom

Üres kézzel nem illik menni, vendéget fogadni, ez pont elég rémisztő lesz a bulira.

Így spórolhatsz a babaholmikon – 6 okos tipp

Néhány hasznos tipp édesanyáktól, hogy ők miként tudtak spórolni a babaholmik beszerzésekor!

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft