Húha! Egy meglepő mód, ahogy a korod kihat a szexuális életedre

Húha! Egy meglepő mód, ahogy a korod kihat a szexuális életedre

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A filmekből úgy tudhatjuk, hogy minél több ideje vagytok együtt a pároddal, annál rosszabb lesz a kapcsolatotok az ágyban.

Nos, egy új kutatás szerint ez attól függ, hogyan közelíted meg a kérdést. A Journal of Sex Research című folyóiratban megjelent tanulmány szerint például minél idősebb egy pár, annál elégedettebbek a felek a szexuális életükkel. Igen, sokkal jobbnak értékelik, mint a fiatalok.

A kutatók egyébként 20 és 93 év közötti emberek kapcsolatát vizsgálták egy éven keresztül. Végül az eredményeket táblázatokban összegezték, hogy rájöjjenek, milyen összefüggés van az életkor és a szexuális elégedettség között.

Bár az első eredményekből az derült ki, hogy a szex minősége idővel romlik, arra is fény derült, hogy a mennyiséggel nincs semmi probléma, ráadásul sokkal inkább úgy érzik az idősebb párok, hogy kézben tudják tartani azt, mi történik az ágyban. Ennek hatására pedig sokkal kellemesebbnek érezték a szexet és elégedettebbek is voltak vele, minden szempontból pozitívabbnak értékelték, mint fiatalabb társaik. A szakértők arra is rávilágítottak, hogy évtizedenként 1.4 százalékkal nőtt az elégedettségi ráta a párok körében, ami elég meglepő, hiszen eddig sokan pont az ellenkezőjét feltételezték.

Ennek fényében azt mondhatjuk, hogy a jövő elég szexinek tűnik!

Mindenki II. Erzsébet kalapjáról beszél, és.pedig nem ok nélkül: elképesztően vagány gesztust tett a 91 éves királynő!

Egyszerűen nem hisszük el, hogy ebben a kalapban mondta el a királynő éves beszédét a parlament előtt. És még a faji, vallási, szexuális kisebbségek védelméért is kiállt!

A felmondást fontolgatod? 15 jel, ami könnyen lebuktathat!

Gondolkodsz a munkahely váltáson, de még nem tárnád nagy plénum elé? Vigyázz, mert ezek a jelek lebuktathatnak!

Tudatos nevelés: 7 dolog, amit nem tudtál az Obama-lányokról

Michelle és Barack Obama nem véletlenül volt következetes! Ilyen nevelést kaptak tőlük a lányaik.

Még hogy miniszoknya... Egy fotográfus megörökítette, milyen ruhákat viseltek ezek a nők, amikor szexuálisan bántalmazták őket

A fotóművész reméli, hogy a projektjét később ki tudja majd egészíteni férfi áldozatok ruháit ábrázoló képekkel.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Hűsítő nyári akciónk: 3 lapszám most csak 1185 Ft

Csak 1185 Ft