A te otthonodnak jók a rezgései? - Így bevonzhatod őket!

A te otthonodnak jók a rezgései? - Így bevonzhatod őket!
Forrás: pinterest, mydomaine

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

H

Ha az otthonodnak pozitív a kisugárzása, neked is az lesz!

Igazán fontos lenne, hogy az otthonunk, ahova nap mint nap hazatérünk egy hosszú munkanap után, olyan pozitív energiát, életérzést sugározzon, amely építő hatással van testi-lelki jólétünkre. Ha az otthonod négy fala között úgy érzed, békés, boldog érzet fog el, akkor már nyert ügyed van. De mivel is lehet elérni igazán ezt a hatást? Nos, természetesen olyan lakberendezési tárgyak, kényelmes és praktikus ülő- és fekvőalkalmatosságok megválasztásával, amelyek szinte magukhoz vonzzák a fáradt testünket; valamint olyan kiegészítőkkel, amelyeknek már csak a meglétük is valamilyen pozitív üzenetet közvetít, jó rájuk nézni, esetleg inspirálnak bennünket.

Kép
forrás: pinterest

Ügyesen trükközhetünk a pozitív szavakkal is, amelyeket mintegy elrejthetünk az enteriőrben. Ilyenek a falra akasztott képek, inspiráló falimatricák, vagy más, egyértelműen pozitív hatást kiváltó személyes tárgyak.

Ha szeretsz emlékeket, szuveníreket gyűjtögetni, akkor azokat is feltétlenül használd fel az otthonod csinosításához, hiszen egy-egy pozitív élmény, töredékek, pillanatok formájában mindig be fog villanni a fejedben, ahányszor csak rájuk nézel. Ez is adhat egyfajta pozitív rezgést a lakás valamely szegletének.

Nézd meg a galériát, és less el trükköket arról, hogy mások miként csempésztek be pozitív rezgést, gondolatokat, tárgyakat az otthonukba!

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
A te otthonodnak jók a rezgései? - Így bevonzhatod őket!

(Képek: mydomaine, pinterest)

Bréking: a nőknek nem is kapcsol ki az agya orgazmus közben

Mindenféle történik az agyunkban, amikor a csúcson vagyunk.

Rá tudsz jönni a turpisságra? 5 idegesítően trükkös rejtvény

Vannak ezek a rejtvények, amelyek becsapósabbak, mint elsőre látszanak.

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft