Így működhet, ha egy helyen dolgozol a pároddal

Így működhet, ha egy helyen dolgozol a pároddal
Forrás: europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

V

Vajon egészséges, ha egy helyen dolgozunk a párunkkal? Ezekből a visszajelzésekből megtudtuk, hogy legalábbis nem lehetetlen.

Nem is gondolnánk, hogy milyen sok párkapcsolatban fordul elő, hogy a pár mindkét tagja ugyanazon munkahelyen keresi a kenyerét. Első ránézésre ez veszélyesnek, rizikósnak, vagy egészségtelennek tűnhet; de higgyétek el, nem kell hogy az legyen! Több ismerősünket is megkérdeztünk a témában, akik a férjükkel, vagy feleségükkel, párjukkal egy főnökön osztoznak, hogy nekik mi a titkos receptjük, tippjük az ilyen helyzetekre, avagy hogy működik a párkapcsolat, ha egész nap együtt vannak.

Ilyen érdekes és értékes visszajelzések érkeztek a témában:

Kép
forrás: europress

Mi annál a cégnél találkoztunk, ahol most is dolgozunk. Szerencsére még teljesen más épületben is vagyunk fizikailag, így csak az ebédszünet közös, azt általában együtt töltjük. Amúgy ugyanúgy kommunikálunk egész nap, mint minden pár: sms, messenger, és a munkaidő vége felé eldöntjük, hogy ki végez hamarabb, - aznap az megy a kisfiunkért a suliba.

- Kati, 37 éves pénzügyes

Egész nap egy irodában ülünk, ami sokszor elég nehéz. Mert nem csak a magán jellegű, hanem a munkahelyi problémáit is mindig hallod a másiknak. Viszont hoztunk egy szabályt, hogy amikor valamelyikünknek „kimenőre” van szüksége a másiktól, nem akadékoskodunk. Így mindkettőnknek elég aktív a társasági élete is szerencsére.

- Andi, 29 éves sales koordinátor

Saját vállalkozásunk van a feleségemmel, ahol mi magunk alakítottuk ki, hogy melyikünk mivel foglalkozik. Azt csináljuk, amit szeretünk és amihez értünk, így nem mászunk bele a másik dolgába. Ha valami gondunk adódik, természetesen leülünk és addig rágjuk a témát, amíg megoldást nem találunk. Ez mindkettőnk érdeke.

- Ferenc, 51 éves cégtulajdonos
Kép
forrás: europress

Reggelente és délután is együtt indulunk, mert egy kocsival megyünk. Az a szabály, hogy munkába menetel és hazajövetel alatt még/már nem beszélünk céges témákról. Persze ezt nem mindig sikerül tartani, de jól megvagyunk vele. Jó, hogy van ilyen jellegű közös témánk is, úgy hiszem ez jobban összekovácsol minket.

- Csilla, 36 éves key account manager

Két külön területtel foglalkozunk, így nem nagyon van rálátásunk a másik munkájára. A munkáltatónk az elején kikötötte, hogy nem dolgozhatunk együtt, én alapból egy másik divízióba kerültem, amikor 2 éve idejöttem dolgozni. Nekünk ez így megfelel, legalább ennyivel is többet látjuk egymást, ha más nem a folyosón.

- Dóra, 27 éves asszisztens
Olvasd el ezt is!

Nagyon fontos a bizalom, hogy semmit ne tartsunk magunkban, vagy hallgassunk el a másik elől, ha valami böki a csőrünket a másikkal, vagy egymás munkájával kapcsolatban. Mi ennyi év után már kimondottan ügyesen vitázunk a feleségemmel, eddig még mindig sikerült közös nevezőre jutunk.

- Laci, 46 éves fuvar szervező
Kép
forrás: europress

Meg kellett tanulnunk elkülöníteni a privát dolgainkat a munkahelyiektől. Az elején még sok konfliktust szült, ha valaki felhozott egy benti témát otthon, de ma már figyelünk rá, hogy amennyire lehet, ne vigyük haza a munkát. Az otthon töltött idő a miénk és a gyerekeké.

- Piroska, 42 éves közalkalmazott

Egy helyen dolgozunk, de bent sosem viselkedünk párként a kollegák előtt. Persze nem titok, hogy együtt élünk; de nem ölelgetjük, nyaljuk-faljuk egymást az irodában, vagy annak környékén. És a magánbeszélgetéseinket is maximum az udvaron ejtjük meg, nem a munkatársak társaságában. Nem akarjuk, hogy kinézzenek bennünket, vagy hogy pletyka témájává váljunk.

- Zsolt, 38 éves területi képviselő

Ti is együtt dolgoztok a pároddal? Nálatok hogy zajlanak a mindennapok? Mi okoz nehézséget, és mi a jó benne? Írjátok meg kommentben a véleményeteket, tapasztalataitokat!

Oké, hogy a kanadai miniszterelnök elképesztően szexi – de láttátok már a huszonéveskori fotóit?

Justin Trudeau nagy szívtipró volt fiatalon, és a fotókból az is kiderül, hogy egyáltalán nem csak az öltöny áll jól neki.

Az én szépségem, az én döntésem - Epres Panni beszélgetett a Dove új kampányáról Pásztor Annával, Bihari Viktóriával és Ráskó Eszterrel

Pásztor Anna énekesnő, Bihari Viktória, a Tékasztorik blog írója, és Ráskó Eszter humorista-pszichológus mesélt arról, mit jelent nekik a szépség, nőnek lenni, és hogyan jutottak el oda, hogy úgy szeressék magukat, ahogy vannak.

Kacatmentes övezet! 6 egyszerű, mindennapos tipp, hogy az otthonod tiszta, kényelmes és átlátható legyen

Amerre csak a szemed lát az otthonodban, mindenütt papírfecnik, hetek óta nem használt konyhai eszközök, régóta kiszáradt fűszernövény-cserepek, pizzásdobozok és gyerekjáték-halmok hevernek? Ne aggódj, neked is lehet olyan otthonod, mint amilyeneket a Pinteresten lehet látni, csak néhány apró szokást kell bevezetni hozzá.

Ezt úgy mégis hogy csinálják? Felváltva szoptat ez a leszbikus pár

Jelentkezzen, aki már vágyott titokban arra, hogy időnként valaki helyettesítse a szoptatásban!

Így néztek ki a sztárok első Oscar-gálájukon!

Az Oscar-gála vörös szőnyege egy különleges hely, megmutatjuk, hogyan festettek a sztárok, amikor először léptek rá!

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Apa csak egy van, de ha most megrendeled az Éva magazint, négyet adunk hozzá! Élj a rendkívüli lehetőséggel: 10 Éva és 4 Apa magazin most 10 930 Ft helyett csak 5990 Ft!

Csak 5990 Ft