Szegény blökik! - Ezek a legdurvább kutyakosztümök

Borítókép: Szegény blökik! - Ezek a legdurvább kutyakosztümök Forrás: pinterest
Reméljük legalább nyáron eltekintenek a gazdik ezektől az őrültebbnél őrültebb kutyaszerkóktól! Jó-jó, nem tagadjuk: mi is nevettünk picit!

Véletlenül akadtunk rá ezek közül egyre, aztán persze tovább vonzott minket a kíváncsiság. Egyszer szörnyülködünk, egyszer csöndben nevettünk a bajszunk alatt, megint másszor pedig előtört belőlünk a hahotázás. És persze az is elhangzott, hogy: "szegéééény!" Így jól nyomatékosítva, ahogy írjuk.

Vannak tehát gazdik, akik szinte hobbiszinten űzik a kutyusuk felöltöztetését, elmaszkírozását, csinosítgatását. Többször is elhangzott köztünk, hogy "vajon meddig lehet ebben elmenni", "hol van a tűréshatár", és hogy "miért kell hülyét csinálni belőlük". Meg persze az is, hogy "olyan cuki"! Szerintetek túlzás ez a fajta rajongás és személyiséggel való felruházás? Létezhet aranyközépút? Ti vettetek már ruhát a kutyátoknak?

Várjuk kommentben a véleményeket és tapasztalatokat! Addig is kattintsatok a galériára, hogy ti is nevethessetek, nagyokat nézzetek és persze elképedjetek!