100%-osan hidegen préselt olajokkal a természetesen szép hajért & bőrért

Borítókép: 100%-osan hidegen préselt olajokkal a természetesen szép hajért & bőrért
Fedezd fel a belülről fakadó szépséget és élvezd a #NatureBoxBeauty kincseit!

Fedezd fel az új Nature Box haj-és testápolási termékcsaládot 100%-osan hidegen préselt olajokkal a természetesen szép hajért & bőrért. Tapasztald meg a természet legtisztább esszenciáit, melyek mélyen táplálják a hajat és a bőrt a természetes szépségért. A vegán, szilikonmentes, parabénmentes és mesterséges színezékektől mentes formula részben újrahasznosított csomagolásban foglal helyet, és globális fenntarthatósági projektekkel igyekszik csökkenteni az ökológiai lábnyomot.

Miért jó a hidegen préselt olaj?

A hidegen sajtolás során nem alkalmaznak külső hőt, így a gyengéd procedúra nem változtatja meg vagy nem eredményez sérülést az olajokban, vitaminokban és antioxidánsokban, így megőrzi azok hatékonyságát. Az olajok megőrzik természetes színüket és illatukat, így a hidegen préselt olajokban megtalálhatók a különféle tápanyagok, antioxidánsok, egészséges zsírsavak és olyan vitaminok is, mint az A-, B-, C- és E-vitamin, így a Nature Box formulák finom, ragadásmentes réteget képeznek és hidratálják, táplálják a hajat és a bőrt.

Avokádóolaj – regenerálja a sérült hajat & puhává varázsolja a bőrt

Az avokádó fehérjét és A-, B, C-, D- és E-vitamint is tartalmaz, melyek ragyogó bőrt biztosítanak és stimulálják a kollagéntermelést. Az avokádókban lévő biotin az egyik legjobb szépségvitamin, mely elősegíti a keratintermelést is. Ez teszi az avokádót a ragyogó bőr ideális összetevőjének.

Barackolaj – ragyogóvá varázsolja a fakó hajat & simává teszi a bőrt

A barackolaj telítetlen zsírsavakkal és A-vitaminnal védőhálót képez és hidratálja a bőrt. A barack termékcsalád a selymes, puha bőrért és sima, ragyogó hajért lett kifejlesztve.

Mandulaolaj – a dús hajért & az érzékeny bőr ápolásáért

A mandula telítetlen zsírsavakban, folsavban, B- és E- vitaminban gazdag. A mandulák antioxidáns tulajdonságai elősegítik a bőr védelmét és ragyogását. A mandula termékcsalád különösen alkalmas az érzékeny bőrre, és segít a haj lenyűgöző dúsításában.

Kókuszolaj – hidratálja a száraz hajat & bőrt

A kókusz fontos zsírsavakat, B-, C- és E- vitamint, esszenciális nyomelemeket, például cinket és vasat, valamint ásványi anyagokat, például kalciumot vagy magnéziumot tartalmaz. Ezenkívül, a kókuszolaj nyugtató hatással van a bőrre és intenzív hidratálást biztosít.

Makadámdió-olaj – a táplált & puha bőrért

A makadámdió-olajban körülbelül 20 százalék palmitolsav, telítetlen zsírsav található, mely különösen gyengéd a bőrhöz. Regeneráló, védő hatása van, mely természetes fényvédő faktort tartalmaz. A makadámdió termékcsalád segít puha, selymes bőrt varázsolni.

Csatlakozz Te is a #BEAUTYPOSITIVITY közösséghez!

A szépségpozitivitás egy hozzáállás, mellyel egy gyönyörűbb világot teremthetünk és mellyel Te is gyönyörűbb lehetsz. Pozitívnak lenni és pozitív dolgokat csinálni, mint például vegán ételeket enni, jógázni, barátokkal lenni... Nature Box márkanagyköveteink megmutatták titkukat nekünk. Fedezd fel történetüket és, hogy kik is ők valójában a www.natureboxbeauty.hu oldalon!

Zöld fenntarthatósági missziónk

Ahogy Te is, a Nature Box is gondoskodik a Földről. Célunk, hogy ahol csak lehet újrahasznosított műanyagot használjunk, így samponjaink, hajbalzsamjaink és tusfürdőink 25%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek.

És ha társadalmi felelősségvállalásról van szó még többet teszünk!

A Nature Box nemzetközi fejlesztési szervezetekkel működik együtt és kisebb helyi farmereket támogat a nyersanyagok fenntartható kitermelésével kapcsolatosan. A guárbab vagy csomósbab egy olyan összetevő, mely ápolja a hajat és a bőrt is, mely a Nature Box termékekben is megtalálható. A Nature Box Indiában támogatja a guárbab ültetvényeken dolgozó farmereket, ahol megtanulják hogyan kell megfelelően guárbabot termeszteni és társadalmi támogatást is kapnak, mint például, hogy hogyan alakítsanak ki saját kertet.

A Nature Box összefogott a Solidaridad szervezettel is a fenntartható pálmaolaj termesztés érdekében. A Solidaridad egy nemzetközi fejlesztési szervezet mely a világ számos régiójában kis farmereket támogat a fenntartható pálmaolaj kitermelésben. Fedezd fel egyik projektüket Nigériában, ahol a kis farmerek oktatást és támogatást kapnak a fenntartható pálmaolaj kitermelésben. Ez lehetővé teszi a farmerek számára, hogy növelhessék hatékonyságukat és csökkenthessék a környezetre háruló negatív hatást.

Nature Box a természet legjavából - 100%-ban a Te szépségedért!

www.natureboxbeauty.hu

#NatureBoxBeauty #beautypositivity